![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| počítač bin ok 2 dní od času i dnes stále prihlásiť aj dostať túto správu a my scrren ísť čierna štyri 2 sekundy Mám odinštalovať všetky grafické ovládače a znovu inštalovaná nich, a to pořád deje. im štukatura čo skúsiť akékoľvek ďalšie nápady? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedná sa o známy problém s Vista .... prejdite na Nvidia to webovej stránky a stiahnuť najnovšie ovládače, ktorý má vyriešiť.
| |||
| |||
| hmph, to sa mi stalo, ale na xp, ak je výška vlákno dosent práce, potom si budete musieť preinštalovať operačný systém |
|
| |||
| |||
| Mám to snad raz za mesiac, jsem nVidia a Vista rovnako, osobne nejsem príliš postupne, je to pomerne vzácne o bane a je to len 1 alebo 2 sekundy. My vodiči neboli úplne aktuálne, takže si stiahli najnovšiu včera, len čaká, aby videli, či to platí alebo nie. Don't ste preinštalovať OS, ako je vyššie .. Já bych byť neuveriteľne prekvapení, že ak je vyriešený, a je to naozaj nemá cenu sa smútok ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| ATI Radeon X550 displej vodiča | Lazer08 | Multimedia & Kodeky | 0 | 12 júna 2009 22:23 |
| IBM T43 Display Driver problém | darshpreet | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. júna 2009 03:14 |
| Vista Registry zastavil | CodeFreakC | Operačné systémy Windows | 1 | 20. September 2008 05:00 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Vista 64 - explorer nezodpovedá | Jdouglas | Operačné systémy Windows | 12 | 1. januára 2008 08:21 |
| Thread Tools | |
| |