![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| комп'ютер бен OK 2DAY оскільки зараз весь час я Логін отримати це повідомлення, і моя scrren Відразу чотири чорно 2 секунди Я видалив всі графічні драйвери і знову встановлена них, і це повториться. І. застрягли що слід спробувати в наступному будь-які ідеї? ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це відома проблема з Vista .... Перейти на Від Nvidia веб-сайт і завантажити останню версію драйвера, який повинен вирішити його.
| |||
| |||
| Хм, це трапилося зі мною, але на XP, якщо в вищевказаної роботи доцент потоку, то вам, можливо, доведеться перевстановити операційну систему |
|
| |||
| |||
| Я отримую це, може бути, раз на місяць, я NVidia і Vista, а також, personaly я не дуже поетапно, це досить рідкісний на моїй і тільки 1 або 2 секунди. Мої водії були не зовсім в курсі, так що я завантажив останню вчора, тільки й чекає, щоб побачити, якщо це має місце чи ні. Не ви перевстановіть ОС, як і вище .. Я був би здивований, якщо Неймовірно, що вирішити її, і вона дійсно не варто горе ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ATI Radeon X550 Display Driver | Lazer08 | Мультимедіа & кодеки | 0 | 12 червня 2009 22:23 |
| IBM T43 Display Driver проблема | darshpreet | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 3 червня 2009 03:14 |
| Vista реєстр зупинилася | CodeFreakC | Операційні системи Windows | 1 | 20 вересня 2008 05:00 |
| Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! | ljkd13 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 17 січня 2008 20:00 |
| Vista 64 - Explorer не відповідає | Jdouglas | Операційні системи Windows | 12 | 1 січня 2008 08:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |