![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, този район е едно, че аз знам почти нищо. По принцип имам кабелна телевизия, която тече към моя телевизор. Тогава имам 8800GTS GFX карта, която се занимава моя компютър графика, свързан с 19 "TFT. Моят компютър и телевизия, са по никакъв начин не е свързан. Очаквам да се сдобиете с HD LCD телевизор / монитор да замени сегашните ми 19 "TFT, който се използва главно за игри, въпреки че смята, че тя е HD Бих искал да гледам HD филми от време на време, предлагани от моята компания чрез кабел екрана също. Как да отида за това? Дали PC / TV вход, свързани директно към монитора и монитора, после решава коя да видите? Или ми тв отидем в моята gfx карти първата (предоставящи го подкрепя всичко това се нуждае от подкрепа) и след това от моята карта, за да ми следи? Мониторът съм виждал и вероятно ще се използва (освен ако някой разполага с по-евтина алтернатива) е това Моят графични карти е BFG 8800GTS OC2 320MB издание.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е общо Предполагам си част, както аз не съм 100% сигурен за HD, но предоставящи имате HD кабел кутия можете да се свържете директно към кутията на монитора, ако това е HD телевизор / монитор чрез HDMI кабел и компютъра ви ще свързване чрез VGA порт на гърба на телевизора.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем при гледане DVD | pesplaya | Мултимедия & Codecs | 2 | 18-ти октомври 2009 год 06:22 |
| Замразяване при Гледайки Videos | xZoDiACx | Мултимедия & Codecs | 6 | 18 Юни 2009 11:37 |
| Биг Брадър наблюдава Ти! Да Ти! | mctw | Изключено Тема Дискусия | 1 | 22 май 2009 г. 16:42 |
| Гледаме телевизия на вашия лаптоп | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 2 | 27 Окт 2008 13:53 |
| Гледайки Филми | CodeFreakC | Мултимедия & Codecs | 6 | 19 Юли 2008 03:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |