по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Гледайки телевизия на компютъра.

Reply

Нишка Инструменти
Old 10-ти декември 2007, 07:40
Номер на групата

Default Гледайки телевизия на компютъра.

Reet, този район е едно, че аз знам почти нищо.

По принцип имам кабелна телевизия, която тече към моя телевизор. Тогава имам 8800GTS GFX карта, която се занимава моя компютър графика, свързан с 19 "TFT. Моят компютър и телевизия, са по никакъв начин не е свързан.

Очаквам да се сдобиете с HD LCD телевизор / монитор да замени сегашните ми 19 "TFT, който се използва главно за игри, въпреки че смята, че тя е HD Бих искал да гледам HD филми от време на време, предлагани от моята компания чрез кабел екрана също.

Как да отида за това? Дали PC / TV вход, свързани директно към монитора и монитора, после решава коя да видите? Или ми тв отидем в моята gfx карти първата (предоставящи го подкрепя всичко това се нуждае от подкрепа) и след това от моята карта, за да ми следи?

Мониторът съм виждал и вероятно ще се използва (освен ако някой разполага с по-евтина алтернатива) е това

Моят графични карти е BFG 8800GTS OC2 320MB издание.

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 14-ти декември 2007 год., 16:32
Номер на групата

Default Гледайки телевизия на компютъра.

Това е общо Предполагам си част, както аз не съм 100% сигурен за HD, но предоставящи имате HD кабел кутия можете да се свържете директно към кутията на монитора, ако това е HD телевизор / монитор чрез HDMI кабел и компютъра ви ще свързване чрез VGA порт на гърба на телевизора.

Моята система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 четворни
Дънната платка:
Acer EG31M
RAM памет:
2 Концертен DDR2 667
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition на борда
Hard Drive (и):
500gb + 250gb + 180gb SATA 2
Оптично устройство (а):
DVD + RW DVD
Дело / PSU:
Случай и без PSU @ 500 вата
Охлаждане:
ФОНДОВА
Мрежа / Интернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монитор (и):
19 "LCD и 15 Inch LCD
Операционна система (и):
Тройна Обувка - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблем при гледане DVD pesplaya Мултимедия & Codecs 2 18-ти октомври 2009 год 06:22
Замразяване при Гледайки Videos xZoDiACx Мултимедия & Codecs 6 18 Юни 2009 11:37
Биг Брадър наблюдава Ти! Да Ти! mctw Изключено Тема Дискусия 1 22 май 2009 г. 16:42
Гледаме телевизия на вашия лаптоп KanoakaVirus Мултимедия & Codecs 2 27 Окт 2008 13:53
Гледайки Филми CodeFreakC Мултимедия & Codecs 6 19 Юли 2008 03:04
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc