![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, tato oblast je jednou nevím prakticky nic. V podstatě jsem kabelové televize, která běží na mém tv. Pak mám 8800GTS GFX karta, která zvládá můj PC grafiku, spojených s 19 "TFT. Svém PC a TV se nijak spojen. Hledám získat HD LCD TV / Monitor nahradit mé současné 19 "TFT, které se používají hlavně pro hraní her, i když viděli, jak když je HD bych také rád se dívám občas HD filmy nabízejí mé kabelové společnosti prostřednictvím obrazovce také. Jak bych měl jít dělat to? Jsou PC / TV vstup připojen přímo k monitoru a monitor pak rozhodne, která z nich to názor? Nebo se moje tv jít do mého GFX karty první (za předpokladu, že něco podporuje, které potřebuje pro podporu), a poté se z mé karty, aby mi monitor? Tento monitor jsem viděl, a pravděpodobně budou používat (pokud někdo nabízí levnější lepší alternativa) se tahle Moje grafická karta je BFG 8800GTS OC2 320mb vydání.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je celkem odhadnout na mé straně, pokud nejsem 100% jistý, ale na HD poskytuje máte HD kabel krabice můžete připojit krabici přímo na monitoru, pokud se jedná o HD TV / Monitor přes HDMI kabel a počítač by připojit prostřednictvím VGA port na zadní straně televizoru.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém při sledování DVD | pesplaya | Multimedia & Kodeky | 2 | 18.října 2009 06:22 |
| Zmrazení při sledování videa | xZoDiACx | Multimedia & Kodeky | 6 | 18. června 2009 11:37 |
| Big Brother se dívá Vy! Ano, Ty! | mctw | Vypnout Téma diskuze | 1 | 22. května 2009 16:42 |
| Sledování televize na vašem notebooku | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 2 | 27. října 2008 13:53 |
| Sledování filmů | CodeFreakC | Multimedia & Kodeky | 6 | 19. července 2008 03:04 |
| Thread Nástroje | |
| |