μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Η τηλεόραση για PC.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Δεκεμβρίου 2007, 07:40
Ομάδα Δωρητών

Default Η τηλεόραση για PC.

Reet, η περιοχή είναι αυτή που ξέρω σχεδόν τίποτα δεν περίπου.

Βασικά έχω καλωδιακή τηλεόραση δηλαδή να μου tv. Στη συνέχεια, έχω μια 8800GTS GFX κάρτα που χειρίζεται τον υπολογιστή μου γραφικά, που συνδέονται με το 19 "TFT. Τηλεόραση και τον υπολογιστή μου σε καμία περίπτωση δεν είναι συνδεδεμένο.

Ψάχνω για να πάρετε μια HD LCD TV / Monitor, για να αντικαταστήσει το σημερινό 19 "TFT, που θα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming, αν θεωρηθεί ότι και αν είναι HD Θα ήθελα, επίσης, να παρακολουθήσετε την περιστασιακή HD ταινίες μου προσφέρει η εταιρεία μέσω καλωδίου Επίσης, η οθόνη.

Πώς θα πάω πώς θα κάνουμε αυτό; Είναι τα pc / tv εισροών που συνδέονται κατευθείαν από την οθόνη και στη συνέχεια αποφασίζει την παρακολούθηση των οποίων ένα για να δείτε; Ή μήπως μου tv υπεισέλθω σε gfx κάρτα μου πρώτα (με την προϋπόθεση ότι υποστηρίζει κάτι που χρειάζεται για την υποστήριξη) και στη συνέχεια από την κάρτα μου στην οθόνη μου;

Η οθόνη έχω δει και πιθανώς θα χρησιμοποιεί (εφόσον δεν προσφέρει κάποια φθηνότερη εναλλακτική λύση καλύτερη) είναι αυτό

Η κάρτα γραφικών είναι η BFG 8800GTS OC2 320MB έκδοση.

Το σύστημά μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
διπλή Gigabit / 20Mb Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32bit
Old 14 Δεκεμβρίου 2007, 16:32
Ομάδα Δωρητών

Default Η τηλεόραση για PC.

Αυτό είναι ένα συνολικό μαντέψει από την πλευρά μου, όπως δεν είμαι 100% σίγουρος για την παροχή HD αλλά έχετε ένα καλώδιο HD θέση σας θα μπορούσε να συνδεθεί άμεσα με τη θέση, η οθόνη αν είναι HD TV / Monitor μέσω HDMI καλώδιο και ο υπολογιστής σας θα συνδεθείτε μέσω ενός vga θύρα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.