Reet, ovo područje je jedno znam da praktički ništa o tome.
Uglavnom sam Kabelska TV koji prometuje na moj TV. Tada imam 8800GTS GFX karticu koja rukuje moj pc grafika, povezana s 19 "TFT. Moj PC i TV nipošto su povezane.
Tražim da dobijete HD LCD TV / Monitor zamijeniti moj trenutni 19 "TFT, koji će se koristiti uglavnom za igre, iako je vidjela kao da je HD Ja bi također željeli gledati u HD filmovima povremenih koje nudi tvrtka moj kabel kroz zaslona također.
Kako bi ja sad o radiš? Jesu li pc / tv spojen ulaz ravno na monitor i monitor potom odlučuje koje jedna za prikaz? Ili moj TV ne idu u moj gfx card prvi (pružanje podupire sve što treba za potporu), a zatim iz moje kartice na mom monitoru?
Monitor sam vidio i da će vjerojatno biti koristi (osim ako netko nudi bolju alternativu jeftinije) je
ovaj
Moja grafička kartica je BFG 8800GTS OC2 320MB izdanje.
Procesor (i): AMD 64x2 6000 + | Matične ploče: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | RAM memorija: Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Grafička kartica (e): BFG 8800GTS 320MB OC2 |
Sound Card: Onboard | Tvrdi disk (i): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optički pogon (e): CDRW + DVD-RW [dual layer] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 |
Hlađenje: Zalman CNPS9700NT | Network / Internet: dual Gigabit / kabelski 20mb | Monitor (e): 19 "HannsG | Operacijski sustav (e): XP Pro 32Bit |