![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet ez a terület, amely gyakorlatilag semmit sem tudok erről. Alapvetően kábel tv azaz az én tv. Aztán van egy 8800GTS Gfx kártya, amely kezeli az én-m pc grafika, kapcsolódik a 19 "TFT. A számítógép és a tv sem csatlakozik. Én keresem, hogy a HD LCD TV / Monitor, hogy jelenlegi 19 "TFT, hogy elsősorban a játékokhoz, bár láttam, mintha azt a HD-én is szeretném megnézni a alkalmi HD filmek által kínált én kábeles keresztül a képernyőn is. Hogyan járok kb ezt? A PC / TV bemenet csatlakozó egyenes a monitor és a monitor, majd úgy dönt, hogy melyik nézetben? Vagy én nem megyek be a tv-gfx-kártya első (feltéve, hogy támogat minden szükséges támogatást), majd az én kártya monitorom? A monitor láttam, és valószínűleg a jövőben is használni (kivéve, ha valaki egy olcsóbb, jobb alternatíva) a ez egy Saját grafikus kártya van a BFG 8800GTS OC2 320MB kiadás.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy teljes hiszem a magam részéről, mivel nem vagyok 100% biztos, hogy a HD, de még a HD-kábel doboz akkor csatlakozni a dobozt közvetlenül a monitor, ha ez egy HD TV / Monitor segítségével a HDMI kábelt, és a számítógép is csatlakoztassunk egy VGA port a háton és a TV-ben.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma, amikor DVD nézés | pesplaya | Multimédia és kodekek | 2 | Október 18, 2009 06:22 |
| Fagyáspont ha Watching Videók | xZoDiACx | Multimédia és kodekek | 6 | 18. június 2009 11:37 |
| Big Brother Is Watching You! Igen Te! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22. május 2009 16:42 |
| Tévénézés az a laptop | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 2 | 27. október 2008 13:53 |
| Watching Movies | CodeFreakC | Multimédia és kodekek | 6 | 19. július 2008 03:04 |
| Téma eszközök | |
| |