Reet, šioje srityje yra viena, kad aš žinau, praktiškai nieko.
Iš esmės aš Kabelinė televizija, kuri veikia mano TV. Tada aš turiu 8800GTS GFX kortelę, kuri tvarko mano PC grafika, susijusi su 19 "TFT. Mano PC ir TV jokiu būdu nėra susiję.
Noriu gauti HD LCD TV / Monitor pakeis esamą 19 "TFT, kurie turi būti naudojami iš esmės žaidimų, nors matė, kaip nors tai HD Taip pat norėčiau žiūrėti HD filmus kartais siūlo savo kabelinės bendrovė per ekranas taip pat.
Kaip aš eiti apie tai darote? Ar PC / TV įvesties prijungtas tiesiai prie monitoriaus ekranu ir tada sprendžia, kurią iš jų mano? , Ar mano TV eikite į mano gfx kortelė pirmą (jei ji palaiko ką jai reikia remti), tada iš mano kortelės į mano monitoriaus?
Stebėti aš mačiau, ir tikriausiai bus naudoti (nebent kas nors siūlo pigesnius geresnė alternatyva) yra
ši
Mano video korta BFG 8800GTS OC2 320MB leidimas.
Procesorius (-iai): AMD 64x2 6000 + | Pagrindinė plokštė: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | RAM atmintis: CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Graphics Card (-ai): BFG 8800GTS 320MB OC2 |
Garso plokštė: Borto | Kietasis diskas (-ai): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optical Drive (s): CDRW + DVD-RW [dual layer] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 |
Aušinimas: ZALMAN CNPS9700NT | Tinklas / Internetas: dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė | Monitorius (-ai): 19 "HannsG | Operacinė sistema (-os): XP Pro 32Bit |