![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, šajā jomā ir viens, ka es zinu praktiski neko par. Būtībā man ir kabeļtelevīzija, kas ved uz manu tv. Tad man ir 8800GTS GFX karti, kas apstrādā manu pc grafikas, kas saistīta ar 19 "Tft. Datoru un tv nav nekādā veidā saistīti. I'm looking to get HD LCD TV / monitoru nomainīt manu pašreizējo 19 "TFT, ko izmanto galvenokārt spēles, lai gan redzams, it kā tas ir HD es gribētu arī skatīties gadījuma HD filmas, ko piedāvā mana kabelis sabiedrība ar ekrāns arī. Kā man būtu jādara, kā to izdarīt? Vai pc / tv ieejas, kas saistīti tieši ar uzraudzīt un kontrolēt pēc tam nolemj, kuru no šīm apskatīt? Vai arī mana tv iet manā gfx karti pirmo (nodrošina to atbalsta kaut kas tai vajadzīga, lai atbalstītu), un tad no manas kartes uz manu monitoru? Uzraudzīt Esmu redzējis un, iespējams, lieto (ja vien kāds piedāvā lētāk labāka alternatīva), ir this one Mana grafikas karte ir BFG 8800GTS OC2 320MB edition.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir kopējais minējums no manas puses, jo es neesmu 100% pārliecināts par HD bet sniegt jums ir HD kabelis lauciņa varētu pievienoties lodziņā tieši kontrolēt, ja tas ir HD TV / monitors, izmantojot HDMI kabeli un dators būtu savienot ar VGA pieslēgvietu aizmugurē TV.