mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Uite la TV de pe PC.

Reply

Thread Tools
Old 10 decembrie 2007, 07:40
Grupul de donator

Reet, acest domeniu este cea care, practic, ştiu nimic despre.

Practic am cablu TV, care opereaza la tv. Apoi am un 8800GTS GFX carte care se ocupă de PC-ul meu de grafica, legate de un 19 "TFT. Meu PC şi TV sunt de nici un mijloc conectat.

Caut pentru a obtine un HD LCD TV / Monitor meu actual pentru a înlocui 19 "TFT, pentru a fi folosite în principal pentru jocuri, cu toate că văzut ca şi cum este HD am dori, de asemenea, sa ma uit la filme HD ocazionale oferite de compania mea de cablu prin intermediul ecran, de asemenea.

Cum ar fi să merg despre faci asta? Sunt de bucăţi / tv de intrare conectat direct la monitor şi apoi decide ce monitor pentru a vizualiza o? Sau TV-ul meu intra în prima mea carte de gfx (care le-a furnizat susţine ceva de care au nevoie de sprijin) şi apoi de la cartea mea de vizită pentru a monitoriza meu?

Monitorul l-am văzut şi va fi probabil, folosind (cu excepţia cazului în care cineva oferă o mai bună alternativă mai ieftină) este prezenta un

Mi placă grafică este BFG 8800GTS OC2 320MB ediţie.

Sistemul meu: = /

Procesor (e):
AMD 64x2 6000 +
Plăci de bază:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Memorie RAM:
Pirat XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Placă grafică (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (e):
CDRW + DVD-RW [dublu strat]
Cauza / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Răcire:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / 20mb cablu
Monitor (e):
19 "HannsG
Sistem de operare (e):
XP Pro 32bit
Old 14 decembrie 2007, 16:32
Grupul de donator

Acesta este un total ghici din partea mea ca eu nu sunt 100% sigur, dar pe HD oferă aveţi un cablu HD, caseta ai putea conecta direct la caseta de la monitor, dacă este un HD TV / Monitor prin intermediul unui cablu HDMI şi computerul dumneavoastră ar se conecteze printr-un port VGA de pe partea din spate de la TV.

Sistemul meu: --

Procesor (e):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Plăci de bază:
ACER EG31M
Memorie RAM:
2 gig DDR2 667
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Placă de sunet:
Realtek High Definition la bord
Hard Drive (e):
500GB + 250GB SATA 2 + 180gb
Optical Drive (e):
DVD + RW DVD
Cauza / PSU:
Unbranded de caz şi PSU @ 500 watt
Răcire:
STOCK
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite CNI
Monitor (e):
19 "LCD si 15 Inch LCD
Sistem de operare (e):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.