![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, acest domeniu este cea care, practic, ştiu nimic despre. Practic am cablu TV, care opereaza la tv. Apoi am un 8800GTS GFX carte care se ocupă de PC-ul meu de grafica, legate de un 19 "TFT. Meu PC şi TV sunt de nici un mijloc conectat. Caut pentru a obtine un HD LCD TV / Monitor meu actual pentru a înlocui 19 "TFT, pentru a fi folosite în principal pentru jocuri, cu toate că văzut ca şi cum este HD am dori, de asemenea, sa ma uit la filme HD ocazionale oferite de compania mea de cablu prin intermediul ecran, de asemenea. Cum ar fi să merg despre faci asta? Sunt de bucăţi / tv de intrare conectat direct la monitor şi apoi decide ce monitor pentru a vizualiza o? Sau TV-ul meu intra în prima mea carte de gfx (care le-a furnizat susţine ceva de care au nevoie de sprijin) şi apoi de la cartea mea de vizită pentru a monitoriza meu? Monitorul l-am văzut şi va fi probabil, folosind (cu excepţia cazului în care cineva oferă o mai bună alternativă mai ieftină) este prezenta un Mi placă grafică este BFG 8800GTS OC2 320MB ediţie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta este un total ghici din partea mea ca eu nu sunt 100% sigur, dar pe HD oferă aveţi un cablu HD, caseta ai putea conecta direct la caseta de la monitor, dacă este un HD TV / Monitor prin intermediul unui cablu HDMI şi computerul dumneavoastră ar se conecteze printr-un port VGA de pe partea din spate de la TV.