![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, táto oblasť je jednou nevím prakticky nič. V podstate som káblovej televízie, ktorá beží na mojom tv. Potom mám 8800GTS GFX karta, ktorá zvláda môj PC grafiku, spojených s 19 "TFT. Svojom PC a TV sa nijako spojený. Hľadám získať HD LCD TV / Monitor nahradiť mojej súčasnej 19 "TFT, ktoré sa používajú hlavne na hranie hier, aj keď videli, ako keď je HD by som tiež rád sa pozerám občas HD filmy ponúkajú mojej káblové spoločnosti prostredníctvom obrazovke tiež. Ako by som mal ísť robiť to? Sú PC / TV vstup pripojený priamo k monitoru a monitor potom rozhodne, ktorá z nich to názor? Alebo sa moje tv ísť do môjho GFX karty prvá (za predpokladu, že niečo podporuje, ktoré potrebuje pre podporu), a potom sa z mojej karty, aby mi monitor? Tento monitor som videl, a pravdepodobne sa budú používať (ak niekto ponúka lacnejšie lepšia alternatíva) sa tahle Moja grafická karta je BFG 8800GTS OC2 320mb vydanie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je celkom odhadnúť na mojej strane, ak nejsem 100% jistý, ale na HD poskytuje máte HD kábel škatule môžete pripojiť krabici priamo na monitore, ak sa jedná o HD TV / Monitor cez HDMI kábel a počítač by pripojiť prostredníctvom VGA port na zadnej strane televízora.