Реет, ово подручје је једно знам да практички ништа о томе.
Углавном сам кабловска ТВ који прометују на мој ТВ. Тада имам 8800ГТС ГФКС картицу која рукује мој пц графика, повезана са 19 "ТФТ. Мој ПЦ и ТВ нипошто су повезане.
Тражим да добијете ХД ЛЦД ТВ / Монитор заменити мој тренутни 19 "ТФТ, који ће се користити углавном за игре, иако је видјела као да је ХД Ја би такође желели гледати у ХД филмовима повремених које нуди фирма мој кабл кроз екрана такође.
Како би ја сад о радиш? Јесу ли пц / тв спојен улажење равно на монитор и монитор потом одлучује које једна за приказ? Или мој ТВ не иду у мој гфкс цард први (пружање подупире све што треба за подршку), а затим из моје картице на мом монитору?
Монитор сам видео и да ће вероватно бити користи (осим ако неко нуди бољу алтернативу јефтиније) је
овај
Моја графичка картица је БФГ 8800ГТС ОЦ2 320МБ издање.
Процесор (и): АМД 64кс2 6000 + | Матичне плоче: Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ | РАМ меморија: Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ | Графичка картица (е): БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2 |
Соунд Цард: Онбоард | Тврди диск (и): 2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ | Оптички погон (е): ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер] | Цасе / псу: ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750 |
Хлађење: Залман ЦНПС9700НТ | Нетуорк / Интернет: дуал Гигабит / кабловски 20мб | Монитор (е): 19 "ХаннсГ | Оперативни систем (е): КСП Про 32бит |