![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reet, bu alanda bir ben hemen hemen hiçbir şey hakkında olduğunu bilirler. Temelde Hangi TV için çalışan kablo TV. Sonra benim bilgisayar grafikleri, bir 19 "TFT bağlantılı işler bir 8800GTS Gfx kartı var. My PC ve TV hiçbir bağlı yoluyla uygulanır. Ancak görüldü benim mevcut 19 "TFT yerine bir HD LCD TV / Monitör için başta oyun için kullanılacak, arıyorum sanki bu HD de ara sıra HD filmler benim kablo şirketi tarafından sunulan izlemek istiyorum Ekran da. Bunu nasıl yapıyorsun devam ediyorum? PC / TV girişi, monitör ve sonra olan görüntülemek için karar monitör düz bağlı mısınız? Benim Gfx kartı ilk gitmek veya TV yapar (onu desteklemesi gerekir şey destekler) ve daha sonra benim karttan benim izlemek sağlayan? I ve gördüm muhtemelen kullandığınız sürece birini sunar (daha iyi bir alternatif) ucuz monitör olduğunu Bu bir Benim grafik kartı BFG 8800GTS OC2 320MB baskı olduğunu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu benim tarafında toplam tahmin ile% 100 HD konusunda emin değilim ama eğer bir HD TV size doğrudan izlemek için kutuyu bağlamak bir HD kablo kutusu var veren / Monitör bir HDMI kablosu ve bilgisayar aracılığı ile de TV'nin arkasındaki bir VGA bağlantı noktasına bağlayın.