менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Дивитися ТБ на комп'ютері.

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 грудня 2007, 07:40
Донор групи

Default Дивитися ТБ на комп'ютері.

Реет, в цій галузі одне, що я практично нічого не знаємо про.

В основному я є кабельне ТБ, працює на телевізор. Тоді я GFX карта 8800GTS, який обробляє мою комп'ютерної графіки, пов'язані з 19 "TFT. Мій комп'ютер і телевізор за допомогою пов'язаних немає.

Я шукаю, щоб отримати HD LCD TV / Monitor для заміни мого нинішнього 19 "TFT, які будуть використовуватися в основному для ігор, хоча й бачили, як ніби це HD Я хотів би також, щоб час від часу дивитися фільми HD запропонували моєї кабельної компанії через Також на екрані.

Як я можу про це? Чи є PC / TV введення пов'язана прямо на моніторі і на моніторі потім вирішує, який з них точку зору? Або мій телевізор увійти в мою GFX карта перший (за умови, він підтримує все, що необхідно надавати підтримку), а потім з моєї картки для мого монітора?

Моніторі я бачив і, ймовірно, будуть використані (якщо хтось пропонує кращу альтернативу дешевим) є це одне

Моя відеокарта BFG 8800 GTS OC 2 320MB Edition.

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 14 грудня 2007, 16:32
Донор групи

Default Дивитися ТБ на комп'ютері.

Це загальна думаю, з мого боку, оскільки я не впевнений на 100% на жорсткому диску, але робить вас є коробка HD кабелю можна підключити безпосередньо у вікні монітора, якщо це HD TV / монітор за допомогою кабелю HDMI і ваш комп'ютер буде Підключення через VGA-порт на задній панелі телевізора.

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми при перегляді DVD pesplaya Мультимедіа & кодеки 2 18 жовтня 2009 06:22
Заморожування при перегляді відео xZoDiACx Мультимедіа & кодеки 6 18 червня 2009 11:37
Big Brother Is Watching You! Так Ви! mctw Off Topic Discussion 1 22 травня 2009 16:42
Дивитися ТБ на ноутбуці KanoakaVirus Мультимедіа & кодеки 2 27 жовтня 2008 13:53
Перегляд фільмів CodeFreakC Мультимедіа & кодеки 6 19 липня 2008 03:04
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.