![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Реет, в цій галузі одне, що я практично нічого не знаємо про. В основному я є кабельне ТБ, працює на телевізор. Тоді я GFX карта 8800GTS, який обробляє мою комп'ютерної графіки, пов'язані з 19 "TFT. Мій комп'ютер і телевізор за допомогою пов'язаних немає. Я шукаю, щоб отримати HD LCD TV / Monitor для заміни мого нинішнього 19 "TFT, які будуть використовуватися в основному для ігор, хоча й бачили, як ніби це HD Я хотів би також, щоб час від часу дивитися фільми HD запропонували моєї кабельної компанії через Також на екрані. Як я можу про це? Чи є PC / TV введення пов'язана прямо на моніторі і на моніторі потім вирішує, який з них точку зору? Або мій телевізор увійти в мою GFX карта перший (за умови, він підтримує все, що необхідно надавати підтримку), а потім з моєї картки для мого монітора? Моніторі я бачив і, ймовірно, будуть використані (якщо хтось пропонує кращу альтернативу дешевим) є це одне Моя відеокарта BFG 8800 GTS OC 2 320MB Edition.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це загальна думаю, з мого боку, оскільки я не впевнений на 100% на жорсткому диску, але робить вас є коробка HD кабелю можна підключити безпосередньо у вікні монітора, якщо це HD TV / монітор за допомогою кабелю HDMI і ваш комп'ютер буде Підключення через VGA-порт на задній панелі телевізора.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при перегляді DVD | pesplaya | Мультимедіа & кодеки | 2 | 18 жовтня 2009 06:22 |
| Заморожування при перегляді відео | xZoDiACx | Мультимедіа & кодеки | 6 | 18 червня 2009 11:37 |
| Big Brother Is Watching You! Так Ви! | mctw | Off Topic Discussion | 1 | 22 травня 2009 16:42 |
| Дивитися ТБ на ноутбуці | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 2 | 27 жовтня 2008 13:53 |
| Перегляд фільмів | CodeFreakC | Мультимедіа & кодеки | 6 | 19 липня 2008 03:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |