![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() milý pane! Ovladačů zvyklý být dokonce mnohem méně stabilní, mají dobrou podporu pro všechny tyto !!!!! Můj systém: Nejlépe Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI můstek není u všech z nich, a co má deska 8 PCI-E x16 slotů? To má být chytrý padělání.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ani nevím, co si o to. je to tak matoucí.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já nevím, ty vypadají dvojí-GPU kartami na mě a Skulltrail podporuje 4 PCI-E x16 sloty. Ale jak, že vypadá jako deska Gigabyte je to podvod na můj názor. G'byte dosud vydala čtyřkoalice plné-bandwidth schopné PCI-E slot palubě dosud. Ale přesto, co řidič okta umožní pracovat na jeho potenciál a co cpu budou držet krok s 8 GPU to?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že jeho podvod ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete vidět, je to vlastně jen 4 karet, každá karta je jen dvojí, můžete říct, protože o počtu elektrické zásuvky, šroubem věci hospodářství v dvojky a kovové části, které jste šroub na zadní straně v případě, že jsou pouze 4 z těchto, tak v případě, že je reálné, které byly provedeny jako 4 karty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| reálné či nikoli chlapci id hate vidět temps uvnitř počítače se všemi těmito kartami běží,
| |||
| |||
| Překvapen duální GPU-karta bude mít pouze jeden PCI-E napájení. Dokonce Ultras trvat 2.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| NVIDIA GeForce 7950 GX2, která myslím, že jsou to jen jeden napájecí konektor Zatím je duální kartu Carbon |
|
| |||
| |||
| Můj bože, že věc je hovado! Kdo ve světě, který potřebuje mnoho GPUs? válet se |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Které Quad? | adamr100 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 13. prosince 2008 16:55 |
| AMD nebo Intel Quad Quad?? | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 19. prosince 2007 13:20 |
| Očekávané více | Eltocliousus | Obecné Hardware Chat | 5 | 12. prosince 2007 09:45 |
| Quad Jádro | Nevěrec | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 2. srpna 2007 01:31 |
| Jednotný Quad Core nebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29 června 2007 00:33 |
| Thread Nástroje | |
| |