![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() Αγαπητέ Κύριε! Το συνηθίζει ακόμη και οι οδηγοί να είναι σταθερή και πολύ λιγότερο έχουν καλή υποστήριξη για όλα αυτά τα !!!!! Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI γέφυρα δεν είναι όλα αυτά τα ζητήματα, και τι μητρική πλακέτα διαθέτει 8 PCI-E x16 slots; Αυτό πρέπει να είναι μια έξυπνη παραχάραξη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι να κάνει του. Είναι τόσο σύγχυση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν ξέρω, αυτά μοιάζουν με διπλή-gpu κάρτες μου και Skulltrail υποστηρίζει 4 x16 PCI-E slots. Αλλά με αυτό που μοιάζει με Gigabyte σκάφους είναι μια φάρσα κατά τη γνώμη μου. G'byte δεν έχουν κυκλοφορήσει μια πλήρη quad-bandwidth ικανή PCI-E slot σκάφους ακόμα. Αλλά ακόμα, αυτό θα επιτρέψει οκτα οδηγός για την εργασία σε αυτό το δυναμικό της και το τι cpu θα συνεχίσουμε με 8 gpu της;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι η μία φάρσα ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να δείτε ότι στην πραγματικότητα μόνο το 4 καρτών, κάθε κάρτα είναι απλά ένα διπλό, μπορείτε να πείτε, επειδή ο αριθμός των πρίζες, τη βίδα πράγματα twos στην κατοχή τους και το μεταλλικό μέρος που μπορείτε βίδα στο πίσω από την υπόθεση, υπάρχουν μόνο 4 από αυτούς, οπότε, αν είναι πραγματική, που έγιναν ως 4 φύλλα
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πραγματική ή δεν id παιδιά το μίσος για να δείτε το εσωτερικό του pc temps με όλες αυτές τις κάρτες λειτουργίας,
i εκεί πάλι θα μπορούσε να έχετε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε το πρωινό, τον καφέ και να μην εγκαταλείψουν το pc και θ crysis θα μπορούσε να παίξει με τα πάντα για την πλήρη ταυτόχρονα Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Εκπλήσσεσαι διπλής GPU κάρτα θα λάβει μόνο μία PCI-E βύσμα. Ακόμη και οι Ultras λάβει 2.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Η NVIDIA GeForce 7950 GX2 το οποίο πιστεύω ότι είναι όντως έχουν μόνο ένα βύσμα τροφοδοσίας είναι ακόμη μια διπλή κάρτα Carbon |
|
| |||
| |||
| Gosh μου αυτό το πράγμα είναι ένα τέρας! Ποιος στον κόσμο ότι χρειάζεται πολλές GPUs; γελάω δυνατά |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια Quad; | adamr100 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 13 Δεκ. 2008 16:55 |
| AMD Quad ή Intel Quad;!;! | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 19 Δεκ. 2007 13:20 |
| Αναμενόμενη πιο | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 12 Δεκ. 2007 09:45 |
| Quad πυρήνας | Άπιστος | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 2 Αυγ 2007 01:31 |
| Single Quad Core ή Dual Quad Core επεξεργαστές? | Anonimouse | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιουν 2007 00:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |