![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() dragi gospodaru! Vozača ima običaj bude stabilan čak mnogo manje imaju dobru podršku za sve te !!!!! My System: Top Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI most nije na svima njima, i što matična ploča ima 8 PCI-E x16 utora? To mora biti pametan falsifikat.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja uopce ne znam šta da od toga. To je vrlo zbunjujuća.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne znam, oni izgledaju kao dual-GPU kartice do mene i Skulltrail podržava 4 PCI-E x16 utora. Ali kao da izgleda kao gigabajt odbora to je hoax po mom mišljenju. G'byte nisu pustili jedna četverostruka full-propusne sposobna PCI-e utor odbora yet. Ali ipak, ono što će omogućiti vozaču octa da rade na tome da je CPU potencijal i što će se držati korak sa 8 GPU-a?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je jedan njen hoax ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete vidjeti da je zapravo samo 4 kartice, samo svaka kartica je double, možete reći zbog broja power utičnice, vijak držeći ih u stvari twos i metalni dio koji ti vijak na poleđini slučaj, postoje samo 4 od tih, pa ako je pravi, oni su kao 4 kartice
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stvarne ili ne mrzim dečke id da vidi temps unutar pc sa svim tim karticama prikazivati,
| |||
| |||
| Surprised jedan dual-GPU kartici bi samo jedan PCI-E power konektor. Čak je Ultras uzeti 2.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| The nvidia GeForce 7950 GX2 koja mislim da su to samo još jedan power konektor je dual card Carbon |
|
| |||
| |||
| Moj vraga da stvar je zvijer! Tko u svijetu treba da mnogi GPUs? lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji Quad? | adamr100 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 13. prosinac 2008 16:55 |
| Intel ili AMD quad quad??! | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 19. prosinac 2007 13:20 |
| Očekivani više | Eltocliousus | General Hardware Chat | 5 | 12. prosinac 2007 09:45 |
| Quad core | Nevjernik | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 2. kolovoz 2007 01:31 |
| Single Quad Dual Core ili Quad Core procesori? | Anonimouse | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. lipnja 2007 00:33 |
| Thread Tools | |
| |