![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() אדון יקר! את מנהלי ההתקנים wont להיות גם הרבה פחות יציב, יש תמיכה טובה לכל אלה !!!!! המערכת שלי: למעלה Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI הגשר לא על כולן, ומה לוח האם יש 8 PCI-E x16 משבצות? זה חייב להיות זיוף מתוחכם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אפילו לא יודע מה עושים ממנו. זה כל כך מביך.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יודע, אלה נראים כמו כרטיסי dual-gpu לי Skulltrail תומך ו 4 PCI-E x16 משבצות. אולם כפי שנראה כמו Gigabyte Board זהו מעשה קונדס לדעתי. G'byte לא פרסמה מרובע ברוחב פס מלא מסוגל PCI-E משבצת Board עדיין. אבל עדיין, מה הנהג יאפשר octa לעבוד כדי שזה פוטנציאל ומה CPU תמשיך עם gpu של 8?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושבת על מתיחה של ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לראות את זה באמת רק 4 כרטיסים, הוא פשוט כל כרטיס כפול, אתה יכול להגיד בגלל מספר כוח Sockets, לדפוק את הדברים מחזיק אותם ואת twos מתכת חלק שאתה לדפוק על גבי האחורי של המקרה, יש רק 4 של אלה, אם הוא כל כך אמיתי, הם נעשו כ 4 כרטיסים
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אמיתי או לא, חבר 'ה מזהה שונאת לראות את temps בתוך המחשב עם כל אלה כרטיסי לרוץ,
| |||
| |||
| מופתע א dual-GPU היה רק כרטיס אחד לקחת PCI-E כוח מחבר. אפילו Ultras לקחת 2.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| על Nvidia GeForce 7950 GX2 אשר אני חושב שהם עושים יש רק כוח אחד מחבר עדיין הוא כרטיס כפול Carbon |
|
| |||
| |||
| אלוהים הדבר הזה הוא בהמה! מי בעולם לצרכים רבים GPUs? לצחוק בקול רם |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזו Quad? | adamr100 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 13 דצמבר 2008 16:55 |
| AMD או אינטל מרובע מרובע?!?! | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 19th דצמבר 2007 13:20 |
| צפוי יותר | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 5 | -12 דצמבר 2007 09:45 |
| Quad core | כופר | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 2nd אוגוסט 2007 01:31 |
| אחת Quad Dual Core או Quad Core מעבדים? | Anonimouse | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 יוני 2007 00:33 |
| שרשרת כלים | |
| |