![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() Mieli ponai! Vairuotojų įprotis net stabili daug mažiau turėti gerą paramą iš visų šių !!!!! Mano sistema: Top Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI tiltas ne visi iš jų, ir ką plokštė turi 8 PCI-E x16? Tai turi būti protingas klastojimo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš net nežinau, ką daryti jį. It's so confusing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nežinau, kaip tas dual-GPU korteles žiūrėti į mane ir Skulltrail palaiko 4 x16 PCI-E lizdus. Bet kaip atrodo, Gigabyte lenta tai mano nuomone pasijuokti. G'byte nebuvo išleista Quad visą juostos plotį galintis PCI-E lizdas valdyba dar. Bet vis tiek, kas vairuotojas leis okta dirbti, kad tai gali ir koks CPU bus nuolat su 8 GPU's?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau jo pasijuokti ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite matyti, kas iš tikrųjų tik 4 korteles, tik kiekvienoje kortelėje yra dvigubai, galima pasakyti, nes elektros lizdų skaičių, varžtas dalykų, jas tuojau pat ir metalinės dalies, kad jums ant varžto ir grąžinti bylą, yra tų tik 4, tad jei jis yra realus, jie buvo pagaminti kaip 4 korteles
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tikra, ar ne vaikinai ID neapykantos pamatyti vidų su visomis šiomis kortelėmis veikia kompiuteryje temps,
| |||
| |||
| Nuostaba dual-GPU kortelė būtų tik vienas PCI-E power connector. Net Ultras Take 2.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| NVIDIA GeForce 7950 GX2 kurią aš manau, jie nėra tik vienas maitinimo jungtis dar yra dvejopo kortelė Carbon |
|
| |||
| |||
| My Gosh, kad dalykas yra žvėrys! Kas į pasaulio poreikius, kad daugelis GPU? garsiai juoktis |