![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() ![]() dārgais kungs! Vadītājiem paradis pat stabilu, daudz mazāk ir labu atbalstu visu šo !!!!! Mana sistēma: Top Secrit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
SLI bridge nav par visiem tiem, un kas mātesplatē ir 8 PCI-E x16 slots? Tas ir veikls viltojums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es pat nezinu, ko par to. Tas ir tik mulsinoši.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es nezinu, kā dual-GPU kartes, tās skatīties uz mani un Skulltrail atbalsta 4 x16 PCI-e slots.
Bet kā tas izskatās Gigabyte padome Tā ir mānīšana manuprāt. G'byte nav atbrīvota quad pilnu joslas platumu, kas spēj PCI-E slot board yet. Bet tomēr, kāds šoferis ļaus octa strādāt, lai to potenciālu un kādi cpu būs līdzi 8 GPU's?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es domāju, ka tā mānīšana ....
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs varat redzēt, tas ir faktiski tikai 4 kartes, tikai katrai kartei ir dubultā, varat pateikt, jo skaita kontaktligzdas, skrūve lietas saimniecības tos veica šo divu reģistru un metāla daļu, kas jūs skrūve uz aizmuguri gadījumā pastāv tikai 4 no tiem, tādēļ, ja tā ir īsta, tie tika veikti kā 4 cards
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
īsta vai ne guys id naida redzēt iekšā pc ar visām šīm kartēm darba temps,
|
|||
|
|||
|
Pārsteigts dual-GPU karti varētu veikt tikai vienu PCI-E power connector. Pat ultras ņem 2.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|
|
|
|||
|
|||
|
NVIDIA GeForce 7.950 GX2, kuru es domāju, ka tie nav tikai viens strāvas savienotāja vēl ir divējāda karte Carbon
|
|
|
|||
|
|||
|
Mans Dievs, ka lieta ir zvērs! Kurš pasaules vajadzībām, ka daudzi GPUs? lols
|