![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() Szanowny Panie! Sterowniki wont być nawet znacznie mniej stabilne mają dobre wsparcie dla tych wszystkich !!!!! My System: Góra Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mostek SLI nie ma na nich wszystkich, a co płyta główna posiada 8 PCI-E x16? To musi być sprytny fałszerstwem.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't even know what to do. It's so confusing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiem, te wyglądają jak dual-GPU karty do mnie i Skulltrail obsługuje 4 PCI-E x16 szczelin. Ale jak wygląda jak Gigabyte pokładzie jest to hoax moim zdaniem. G'byte nie wydała quad pełnego pasma zdolny gniazda PCI-E jeszcze pokładzie. Ale nadal, co pozwoli kierowcy okta do pracy do jej potencjału i procesora, co będzie z 8 graficznego?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I think its a hoax ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz zobaczyć to rzeczywiście tylko 4 karty, po prostu każda karta jest podwójne, można powiedzieć, ze względu na liczbę gniazd zasilania, śruby to umieszczenie ich w twos i metalowych części, które śruby na tylnej przypadku istnieją tylko 4 osób, więc jeśli to jest prawdziwe, zostały one wykonane w 4 karty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prawdziwe czy nie faceci id Nienawidze zobaczyć temps wewnątrz komputera za wszystkie te karty uruchomiony,
| |||
| |||
| Zdziwiona podwójnym GPU karty to tylko jeden PCI-E wtyczki. Nawet Ultras Take 2.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| NVIDIA GeForce 7950 GX2, które myślę, że są one nie tylko jedno złącze zasilania jeszcze jest podwójna karta Carbon |
|
| |||
| |||
| Mój Boże, że jest to zwierzę! Kto w świat potrzebuje, że wielu GPU? lol |