![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() ![]() Dumnezeule! Driverele obiceiul fi chiar mult mai puţin stabile au bun suport pentru toate aceste !!!!! Sistemul meu: Top Secrit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
SLI pe o punte de legătură nu este tot de pe ei, si ce placa de bază dispune de 8 PCI-E x16 sloturi? Aceasta trebuie sa fie un inteligent de falsificare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eu nici măcar nu ştiu ce să facă din el. este atât de confuz.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu ştiu, cei care arata ca dual-GPU carduri de la mine şi Skulltrail sprijină 4 PCI-E x16 sloturi.
Dar, cum că arată ca un Gigabyte bord este o păcăleală, în opinia mea. G'byte nu s-au lansat un quad-plin de latime de banda capabil slot PCI-E încă bord. Dar totuşi, ceea ce va permite şoferului octa la locul de muncă este la potenţialul şi ce procesor va ţine pasul cu 8 GPU lui?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cred că sa o păcăleală ....
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Puteţi vedea este de fapt doar 4 carduri, doar fiecare carte este un dublu, vă pot spune, pentru că de numărul de prize de putere, cu şurub, lucruri care le deţine în doi câte doi, iar o parte din metal pe care le-aţi şurub pe partea din spate a caz, există numai 4 din cele, deci, dacă este adevărat, au fost efectuate ca 4 carduri
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
real sau nu baieti id urăsc pentru a vedea temps interiorul PC-ul cu toate aceste carduri să fie difuzate,
|
|||
|
|||
|
Surprins de un dual-GPU carte ar avea numai un PCI-E conector putere. Chiar şi Ultras iau 2.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|
|
|
|||
|
|||
|
NVIDIA GeForce 7950 GX2 care cred că ei sunt nu numai au un conector de putere încă este un card cu dublă de carbon
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeule, care este o bestie! Cine din lume care are nevoie de multe GPUs? hohot de râs
|