![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() milý pane! Ovládačov zvyknutý byť dokonca oveľa menej stabilné, majú dobrú podporu pre všetky tieto !!!!! Môj systém: Najvyššie Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI můstek nie u všetkých z nich, a čo má doska 8 PCI-E x16 slotů? To má byť chytrý falšovaniu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ani nevím, co si o to. je to tak mätúce.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já nevím, tie vyzerajú dvojité-GPU kartami na mňa a Skulltrail podporuje 4 PCI-E x16 sloty. Ale ako, že vyzerá ako doska Gigabyte je to podvod na môj názor. G'byte doteraz vydala čtyřkoalice plnej-bandwidth schopné PCI-E slot palube doteraz. Ale napriek tomu, čo vodič okta umožní pracovať na jeho potenciál a čo cpu budú držať krok s 8 GPU to?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že jeho podvod ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete vidieť, je to vlastne len 4 kariet, každá karta je len dvojité, môžete povedať, pretože o počte elektrickej zásuvky, skrutkou veci hospodárstva v dvojky a kovové časti, ktoré ste skrutku na zadnej strane v prípade, že sú iba 4 z týchto, tak v prípade, že je reálne, ktoré boli vykonané ako 4 karty
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| reálne alebo nie chlapci id hate vidieť temps vnútri počítača so všetkými týmito kartami beží,
| |||
| |||
| Překvapen duální GPU-karta bude mať len jeden PCI-E napájania. Dokonca Ultras trvať 2.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| NVIDIA GeForce 7950 GX2, ktorá myslím, že sú to len jeden napájací konektor Zatiaľ je duálny kartu Carbon |
|
| |||
| |||
| Môj bože, že vec je hovado! Kto vo svete, ktorý potrebuje veľa GPUs? válet sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktoré Quad? | adamr100 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 13. decembra 2008 16:55 |
| AMD alebo Intel Quad Quad?? | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 19. decembra 2007 13:20 |
| Očakávané viac | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 12. decembra 2007 09:45 |
| Quad Jadro | Nevěrec | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 2. augusta 2007 01:31 |
| Jednotný Quad Core alebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29 júna 2007 00:33 |
| Thread Tools | |
| |