![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() драги господару! Возача има обичај буде стабилан чак много мање имају добру подршку за све те !!!!! Мы Сыстем: Топ Сецрит
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сли мост није на свима њима, и што матична плоча има 8 ПЦИ-Е кс16 слот? То мора бити паметан фалсификат.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја уопце не знам шта да од тога. То је врло збуњујуће.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам, они изгледају као дуал-ГПУ картице до мене и Скуллтраил подржава 4 ПЦИ-Е кс16 слот. Али као да изгледа као гигабајт одбора то је хоакс по мом мишљењу. Г'быте нису пустили једна четверострука фулл-пропусне способно ПЦИ-е слот одбора ыет. Али ипак, оно што ће омогућити возачу сирћета да раде на томе да је ЦПУ потенцијал и што ће се држати корак са 8 ГПУ-а?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је један њен хоакс ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете видети да је заправо само 4 картице, само свака картица је доубле, можете рећи због броја поуер утичнице, вијак држећи их у ствари туос и метални део који ти вијак на полеђини случај, постоје само 4 од тих, па ако је прави, они су као 4 картице
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| стварне или не мрзим дечко ид да види Темпс унутар пц са свим тим картицама приказују,
| |||
| |||
| Сурприсед један дуал-ГПУ картици би само један ПЦИ-Е поуер конектор. Чак је Ултрас узети 2.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Тхе НВИДИА ГеФорце 7950 ГКС2 која мислим да су то само још један поуер конектор је дуал цард Царбон |
|
| |||
| |||
| Мој врага да ствар је звер! Ко у свету треба да многи ГПУс? лол |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који Куад? | адамр100 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 13 децембар 2008 16:55 |
| Интел или АМД Куад Куад??! | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 19 децембар 2007 13:20 |
| Очекивани више | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 12 децембар 2007 09:45 |
| Куад цоре | Неверник | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 2 аугуст 2007 01:31 |
| Сингле Куад Дуал Цоре или Куад Цоре процесори? | Анонимоусе | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29. јуна 2007 00:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |