![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() Шановні пані та панове! Драйвери звичай бути навіть набагато менш стабільним мати гарну підтримку для всіх тих, !!!!! Моя система: Топ Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI міст не по всіх з них, і що материнська плата має 8 PCI-E x16 слотів? Це має бути розумним підробка.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я навіть не знаю, що робити цього. It's So оману.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, ці виглядають Dual-GPU карт до мене і Skulltrail підтримує 4 слота x16 PCI-E слота. Але, як виглядає рада Gigabyte це обман, на мій погляд. G'byte не випустила чотирьохядерні повної пропускної здатності здатні PCI-E слота рада ще. Але все-таки, який драйвер дозволить OCTA працювати, щоб його потенціал і, що процесор буде йти в ногу з 8 ГПУ?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, свій обман ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете побачити це насправді тільки 4 карти, просто кожна карта є подвійний, ви можете сказати з-за кількості розеток, гвинт речей проведення їх у два і металеві частини, яку Ви гвинта на задній стороні справи, є тільки 4 з них, так що, якщо це реально, вони були зроблені в 4 картах
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| реально чи ні ID хлопці хочуть бачити Temps всередині ПК з усіма цими картами працює,
| |||
| |||
| Здивований Dual-GPU карт буде здійснюватися тільки одним PCI-E роз'єму живлення. Навіть Ultras прийняти 2.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| NVIDIA GeForce 7950 GX2, який я думаю, що вони є чи мати тільки один роз'єм живлення ще є подвійний картка Carbon |
|
| |||
| |||
| Мій Гоша Справа в тому, що звір! Хто у світі має потребу в тому, що багато GPU? ха-ха-ха |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який Quad? | adamr100 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 13 грудня 2008 16:55 |
| AMD Quad або Intel Quad?!?! | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 19 грудня 2007 13:20 |
| Очікуване більше | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 5 | 12 грудня 2007 09:45 |
| Quad-Core | Infidel | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 2 серпня 2007 01:31 |
| Один чотирьохядерний Core або двох четирех'ядерних процесорів Core? | Anonimouse | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 червня 2007 00:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |