![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Поздрави хората. Накратко казано, аз се продават ми PCI E графична карта, за далечна моя приятелка, защото ХЕС в игрални и аз вече не съм, но когато ми е свързан с наблюдение на борда на видео картината ми е много размита и изкривява много, нещо като rippling ефект. Имам инсталирани драйверите за моето борда и проблемът продължава. Разбрах Rippling считано от момента, в който аз отрежете по бр. Проблемът си отива, когато превключвате десктопа резолюция 800x600, а иконите са изключително големи и нещата DONT монтира екран (а изкривяването, rippling / fuzziness престава) Аз съм използван за работа на 1024x768 и това няма да са достатъчни за ми .. Има ли решение на този проблем? Аз също имат най-новия набор от драйвери инсталирани. Моят борда видеозапис е ATI Radeon Xpress 200 серии. Аз съм с Windows XP пропорционално SP2. Дънната платка: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 GHz hyperthreading Преки X9.0 Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От това, което сте поставени звучи шофьор свързани. Били ли сте напълно премахнати на драйвера за графични карти? Също така, имате ли обновени / инсталиран драйвер за графика на борда? Да попитам, тъй като, ако бр дойде с карти инсталирани на борда на графика ще се използва прозореца на генерични шофьори да се изпълнява.
|
| |||
| |||
| Ами, да имате инсталирана най-новите драйвери за моята борда на проблема започва, когато аз дори ред на моя компютър, когато той стане на екрана за зареждане на видеото е объркано. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| го деинсталирате всички стари карти драйверите все пак?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| I reinstalled ми Windows XP, така че новите драйвери бяха първите |
|
| |||
| |||
| Изглежда като резолюция 800x600 стане отървеш от проблема, но всичко става с ояден за екрана, за да улови. |
|
| |||
| |||
| каква честота на опресняване ли е?
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| точно сега .. му върху 100. Аз сте опитали всички тях все пак .. BTW, аз съм на LCD |