![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav ljudi. Ukratko rečeno, ja prodao moj PCI E grafičke kartice na udaljenoj prijatelju moj jer hes u gaming i ja više ne ja, ali kada mi je spojen na monitor onboard video moja slika je stvarno fuzzy i iskrivljuje puno, vrste poput rippling efekt. Imam instalirane drivere za moj onboard i problem ponavlja. JA dobiti Rippling učinak od trenutka i rezati na pc. Problem odlazi daleko kad sam se prebaciti na desktop rezoluciju na 800x600, a simboli su vrlo velike i stvari ne stane na ekran (no izobličenja, rippling / mutnoća prestaje) Ja sam se radi na 1024x768 i to neće smanjiti za me .. Da li postoji rješenje za ovaj problem? JA isto tako imati najnovije drivere set instaliran. Moj Onboard Video je ATI Radeon Xpress 200 serije. Ja sam koristeći Windows XP Pro SP2. Matičnoj ploči: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 GHz hyperthreading Direct X9.0 Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| From što ste stavili u svezi zvuci vozač. Jeste li u potpunosti uklonio driver za grafičke kartice? Također, imate ažuriran / instalirani upravljački program za onboard grafika? Pitam jer ako je došla s PC karticom instalirali onboard grafika će biti pomoću prozora generički driveri za prikazivanje.
|
| |||
| |||
| Pa, da su instalirali najnovije drivere za svoju onboard problem počinje kada sam čak i skrenite na moj pc, kada ga dobije da boot screen video je messed up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li sve deinstalirati stare drivere iako kartice?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Ja reinstalled moj Windows XP, tako da novi driveri su bili prvi |
|
| |||
| |||
| Izgleda poput rezolucija 800x600 dobiva riješiti problem, ali sve to postaje otečen za to hvatanje zaslon. |
|
| |||
| |||
| brzina osvježavanja što ste postavili na?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| upravo sada .. njen na 100. Pokušao sam ih sve ipak .. BTW, ja sam na LCD |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Weird Nav prikaz u IE | jonkon2 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 18. lipnja 2009 18:12 |
| Weird mikrofon problem. | Iris77 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 28. svibanj 2009 12:24 |
| Weird bez mikrofona Problem | Aftershock | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 19. prosinac 2008 19:01 |
| Weird problem u OE6 | philthomas | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 9. kolovoz 2008 04:57 |
| Weird web pregledniku problem | Hybr! D | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 20. travanj 2007 02:29 |
| Thread Tools | |
| |