![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Greetings people. Röviden szólva, Eladtam én PCI E grafikus kártya egy távoli barátom, mert hes a játékokhoz, és én már nem vagyok, de amikor én monitor csatlakoztatható a fedélzeti video-én a kép nagyon zavaros, és torzítja a tételt, a fajta, mint a fodrozódó hatása. Van telepítve a vezetők a saját fedélzeti és a probléma továbbra is fennáll. I get a fodrozódó jétől a pillanattól fogva, hogy elvágja a pc be. A probléma megy el, mikor kapcsoljuk be a desktop állásfoglalást 800x600, de az ikonok, és rendkívül nagy dolog dont fit a képernyőn (de a torzítás, fodrozó / bodorítás megszűnik) I'm használt dolgozó 1024x768 és ez nem vágott neki én .. Van-e megoldás erre a problémára? Én is, a legújabb meg a vezetők telepítve. Saját Onboard videó ATI Radeon Xpress 200 sorozat. Én Windows XP Pro SP2. Alaplap: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 GHz hyperthreading Közvetlen X9.0 Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Feladó mit tesz ez hangzik járművezető kapcsolatban. Te teljesen el a vezető a grafikus kártya? Emellett van frissíteni / telepíteni a vezető a fedélzeti grafika? Azt kérdezem, mert ha a pc jött a kártya telepítve a fedélzeti grafika fogja használni ablak generic drivers futtatásához.
|
| |||
| |||
| Nos, igen már telepítette a legfrissebb illesztőprogramokat a saját fedélzeti A probléma akkor kezdődik, ha én is, viszont az én pc, ha eljut a boot képernyőn a videó hírnök megjelöl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit távolítania a régi kártya vezetők is?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| i újratelepítendő én windows xp, hogy az új vezetők voltak az első |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, mint a felbontás 800x600 lesz megszabadulni a problémát, de minden változik, a duzzadt a képernyőn, hogy rögzítse. |
|
| |||
| |||
| milyen frissítési gyakoriság van megállapítani?
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| most .. annak a 100. Én már próbáltam őket, hogy .. BTW, én vagyok az LCD |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Furcsa Nav kijelző IE | jonkon2 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 18. június 2009 18:12 |
| Furcsa mic probléma. | Iris77 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 28. május 2009 12:24 |
| Furcsa Mic Probléma | Aftershock | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 19. december 2008 19:01 |
| Furcsa probléma OE6 | philthomas | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 9. augusztus 2008 04:57 |
| Furcsa webböngészõ probléma | Hybr! D | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 20. április 2007 02:29 |
| Téma eszközök | |
| |