![]() |
|
| |||
| |||
| ברכות אנשים. בקצרה שמו, מכרתי את ה-PCI כרטיס המסך של חברה שלי רחוק כי hes לתוך המשחק ואני כבר לא אני, אבל לי את המסך כאשר הוא מחובר onboard וידאו התמונה שלי היא ממש Fuzzy ו distorts הרבה, בערך כמו rippling בתוקף. אני התקנתי את מנהלי ההתקנים שלי onboard ו הבעיה נמשכת. אני מקבל את האפקט Rippling מרגע אני לגזור על ה-PC. הבעיה כאשר אני הולך מפה לעבור את רזולוציית שולחן העבודה ל 800x600, אבל את הסמלים הם גדולים מאוד דברים dont שיתאים למסך (אלא סילוף, rippling / חוסר בהירות ceases) אני רגיל לעבוד ב 1024x768 וזה לא לחתוך אותו לי .. האם יש פתרון לבעיה זו? יש לי גם את האחרון של מנהלי התקן מותקן. אזור הווידאו Onboard ATI RADEON Xpress 200 Series. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. לוח האם: אינטל D101GGC פנטיום 4 3.0 Ghz hyperthreading ישיר X9.0 תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ממה שכבר העלו את זה נשמע הנהג קשורים. האם הסירו לחלוטין את מנהל ההתקן של כרטיס המסך? כמו כן, יש לך עדכון / התקנת את מנהל ההתקן עבור onboard גרפיקה? אני שואל, כי אם המחשב הגיע עם כרטיס גרפי onboard התקנת תהיה באמצעות חלון הגנרית של נהגים לפעול.
|
| |||
| |||
| ובכן, כן התקנתי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר שלי onboard הבעיה מתחילה כאשר אני אפילו להדליק את המחשב, כאשר היא מקבלת את האתחול מסך הווידאו messed up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להסיר את ההתקנה של כל מנהלי ההתקנים הישנים למרות הכרטיס?
|
| |||
| |||
| אני מחדש את Windows XP, כך הנהגים החדשים היו הראשונים |
|
| |||
| |||
| נראה כאילו ההחלטה 800x600 יקבל להיפטר מן הבעיה, אבל כל דבר הופך ל bloated עבור כדי ללכוד את המסך. |
|
| |||
| |||
| מה קצב הרענון האם בחר בו?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| עכשיו .. שלו ב 100. ניסיתי את כולם למרות .. BTW, אני על LCD |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מוזר nav התצוגה ב-IE | jonkon2 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 0 | 18 יוני 2009 18:12 |
| מוזר mic בעיה. | Iris77 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | -28 במאי 2009 12:24 |
| מוזר Mic בעיה | Aftershock | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 19th דצמבר 2008 19:01 |
| בעיה מוזר ב OE6 | philthomas | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 9th אוגוסט 2008 04:57 |
| מוזר בעיה בדפדפן אינטרנט | Hybr! ד | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | ה -20 לאפריל 2007 02:29 |
| שרשרת כלים | |
| |