![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveikinimai žmonių. Trumpai tariant, aš pardavė savo PCI-E grafikos plokštę į tolimas draugas mano, nes HES į žaidimus, ir aš jau esu, bet kai mano monitorius yra prijungtas prie borto vaizdo mano nuotrauka yra labai neaiškus ir iškraipo daug, rūšiuoti panašių Perlisty poveikį. Turiu įdiegtas tvarkykles savo laive ir problema išspręsta. Gaunu Virmojošs nuo momento I supjaustyti ant PC. Problema išnyks, kai aš galiu pakeisti darbastalio rezoliucija iki 800x600, bet piktogramos yra labai didelis ir viskas dont fit screen (bet iškraipymo, Perlisty / pūkainus nustoja) I'm used to dirba 1024x768 ir tai nebus iškirpti jį me .. Ar šios problemos sprendimas? Aš taip pat turiu naujausia rinkinio tvarkykles įdiegti. Mano borto Video ATI Radeon Xpress 200 series. Aš naudoju Windows XP Pro SP2. Pagrindinė plokštė: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 GHz Hyper - Direct X9.0 Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš to, ką jūs įdėti skamba vairuotojo susiję. Ar jūs visiškai pašalintas už grafikos plokštę? Be to, jūs atnaujinti / įrengti už borto grafikos plokštę? Prašau, nes jei PC atėjo su kortele įrengti borto grafika bus naudojamas lango generic vairuotojai paleisti.
|
| |||
| |||
| Na, taip įdiegę naujausias tvarkykles savo laive Problema prasideda, kai aš dar savo ruožtu į mano kompiuterį, kai jis pasireiškia prie Boot Screen Video is messed up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ištrinti visus senus kortelė vairuotojų nors?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Aš iš naujo įdiegti "Windows XP" mano, kad naujų vairuotojų buvo pirmasis |
|
| |||
| |||
| Atrodo, 800x600 pasireiškia atsikratyti problemos, bet viskas virsta ištinęs už ekrano fiksuoti. |
|
| |||
| |||
| Kas atnaujinimo dažnis turi jums nustatytas?
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| dabar .. jos apie 100. bandžiau juos visus, nors .. BTW, I'm on LCD |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Weird Nav ekrane IE | jonkon2 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Birželis 18, 2009 18:12 |
| Weird mic problema. | Iris77 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Gegužė 28, 2009 12:24 |
| Weird mikrofono problema | Aftershock | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 19 gruodis 2008 19:01 |
| Keista problema OE6 | philthomas | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 9 rugpjūtis 2008 04:57 |
| Weird naršyklės problema | Hybr! D | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | Balandis 20, 2007 02:29 |
| Temos įrankiai | |
| |