![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Greetings cilvēkiem. Īsi izsakoties, man pārdeva mans PCI E grafikas karti tālā friend of mine, jo HES vērā spēļu un es vairs neesmu, bet, ja mans monitors ir pieslēgts kuģa video mana situācija ir ļoti izplūdušas un rada daudz, kārtot līdzīgu burbuļojošs efektu. Man ir uzstādītas draiveri manam borta un problēma turpinās. Man burbuļojošs sākot no brīža, i samazināt datoru. Problēma iet prom, kad es pāreju desktop rezolūciju 800x600, bet ikonas ir ļoti liels, un viss dont fit screen (bet izkropļojumus, burbuļojošs / izplūdums vairs) Es esmu pieradis strādāt pie 1024x768 un tas nedrīkst samazināt to me .. Vai ir risināt šo problēmu? Man ir arī jaunāko draiveru komplekta uzstādīšanas. Mans Onboard video ir ATI Radeon Xpress 200 series. Es izmantojot Windows XP Pro SP2. Motherboard: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 GHz hyperthreading Direct X9.0 Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No tā, ko esat ielieciet to skaņas draiveris saistīti. Vai tu pilnībā noņem draiveri grafikas karti? Arī tu esi Updated / uzstādīt draiveri borta grafikas? Es lūdzu, jo, ja pc ieradās ar kartei borta grafika izmantos loga generic vadītājiem darboties.
|
| |||
| |||
| Nu, jā, ir uzstādītas jaunākās draiveri manam borta problēmas sākas tad, kad es pat ieslēdzot datoru, ja tā izpaužas to boot ekrānu video messed up. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs atinstalēt visas vecās kartes draiveri ja?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| i pārinstalēta, mans windows xp, lai jauniem vadītājiem, bija pirmais |
|
| |||
| |||
| šķiet izšķirtspēju 800x600 izpaužas kā atbrīvoties no problēmas, bet viss kļūst ar uzpūsts uz ekrāna, sagūstīt. |
|
| |||
| |||
| kādi atsvaidzes intensitāte ir iestatīts uz?
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| tieši tagad .. Paziņojumā par 100. Esmu mēģinājis viņus visus kaut .. BTW, es esmu par LCD |
![]() |
|
| Bookmarks |