![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrowienia ludzi.
Krótko mówiąc, moim i sprzedawane karty graficznej PCI E do odległego mój przyjaciel, ponieważ hes do gier i ja już nie jestem, ale kiedy jest podłączony do monitora pokładowego wideo mój obraz jest bardzo rozmyte i zakłóca partii, rodzaj, jak falujący efekt. Mam zainstalowane sterowniki do mojej pokładzie i problem nie zniknie. Uzyskać efekt perlisty od chwili i wyciąć na PC. Problem zniknie, kiedy mogę przejść na pulpit rozdzielczości do 800x600, ale ikony są bardzo duże i dont rzeczy nadające się na ekranie (ale zakłócenia, falujący / kędzierzawość przestaje) I'm wykorzystywane do pracy w 1024x768 i nie będzie to cięcie to dla Mnie .. Czy istnieje rozwiązanie tego problemu? I również najnowsze zestaw sterowniki. Moje Onboard Video jest ATI Radeon Xpress 200 series. Ja jestem przy użyciu systemu Windows XP Pro SP2. Płyta główna: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 GHz hyperthreading Direct X9.0 Dzięki |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Z tego, co już je dźwięki związane kierowcy.
Czy całkowicie usunąć sterownik karty graficznej? Ponadto, Pan aktualizacja / zainstalowany sterownik do grafiki na pokładzie? Pytam, ponieważ jeśli komputer wraz z karta graficzna zainstalowana na pokładzie będzie używać okna uniwersalne sterowniki do uruchomienia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cóż, tak są zainstalowane najnowsze sterowniki do mojej pokładzie
Problem zaczyna się, gdy nawet na moim komputerze, kiedy dostaje do bootowania ekran wideo messed up. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy można odinstalować wszystkie stare sterowniki karty chociaż?
|
|
|
|||
|
|||
|
i ponownie zainstalować mój Windows XP, tak więc nowe sterowniki były pierwszymi
|
|
|
|||
|
|||
|
Wydaje się, jak rozdzielczość 800x600 pozbądź się tego problemu, ale wszystko staje się rozlany na ekranie, aby uchwycić.
|
|
|
|||
|
|||
|
częstotliwość odświeżania, co ma ustawione na?
|
|||
|
|||
|
right now .. na jej 100. I've tried them all chociaż .. BTW, I'm on LCD
|