![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salutări de oameni. Pune pe scurt, am vândut-mi placă grafică PCI E la o distanţă de prieten de-al meu, pentru că Hes în jocuri şi i nu mai am, dar atunci când mi monitorul este conectat la bord video-mi o poza este cu adevărat fuzzy şi distorsionează mult, într-un fel ca un clipocit efect. Am instalat driverele pentru meu de la bord şi problema persistă. Am clipocit efect din momentul in care i taie de pe PC-ul. Problema merge departe când am trece de desktop rezoluţie de 800x600, dar cu pictograme sunt extrem de mari şi lucruri dont fit ecran (dar de denaturare, clipocit / fuzziness încetează) sunt utilizate pentru a lucra la 1024x768 şi acest lucru nu va cut-o pentru mine .. Există o soluţie la această problemă? Am avea, de asemenea, cel mai recent set de drivere instalate. Meu de la bord este video ATI Radeon 200 Xpress serie. Sunt utilizaţi Windows XP Pro SP2. Plăci de bază: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 GHz hyperthreading Direct X9.0 Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Din ceea ce v-aţi pus-o de sunete legate de conducător auto. V-aţi îndepărtat complet driverul de placă grafică? De asemenea, v-aţi actualizat / instalat driverul de la bord grafica? Eu întreb, pentru că în cazul în care PC-ul a venit cu carte de instalat la bord grafica va fi folosind fereastra de drivere generic pentru a rula.
|
| |||
| |||
| Ei bine, da, au instalate cele mai recente drivere pentru meu de bord problema începe chiar şi atunci când i transforma pe PC-ul meu, atunci când aceasta ajunge la ecranul de boot-video este în bară. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| te-ai dezinstala toate driverele deşi vechea carte?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| am reinstalat meu Windows XP, de aceea noi drivere au fost primii |
|
| |||
| |||
| pare ca devine rezoluţie 800x600 scăpat de problemă, dar totul devine umflat de la ecran pentru a captura. |
|
| |||
| |||
| Ce rata de reîmprospătare au stabilit la tine?
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| acum .. sale de pe 100. Am incercat-le pe toate, deşi .. BTW, eu sunt pe un LCD |