![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав људи. Укратко речено, ја продао мој ПЦИ Е графичке картице на удаљеној пријатељу мој јер хес у гаминг и ја више не ја, али када ми је спојен на монитор онбоард видео моја слика је стварно фуззы и искривљује пуно, врсте попут рипплинг ефекат. Имам инсталиране дривер за мој онбоард и проблем понавља. ЈА добити Рипплинг учинак од тренутка и резати на пц. Проблем одлази далеко кад сам се пребацити на десктоп резолуцију на 800кс600, а симболи су врло велике и ствари не стане на екран (но скокова, рипплинг / мутноћа престаје) Ја сам се ради на 1024кс768 и то неће смањити за ме .. Да ли постоји решење за овај проблем? ЈА исто тако имати најновије дривер сет инсталиран. Мој Онбоард Видео је АТИ Радеон Кспресс 200 серије. Ја сам помоћу Уиндоуси КСП Про СП2. Матичној плочи: Интел Д101ГГЦ Пентиум 4 3,0 ГХз хыпертхреадинг Дирецт Кс9.0 Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фром што сте ставили у вези звуци возач. Јесте ли у потпуности уклонио дривер за графичке картице? Такође, имате ажуриран / инсталирани управљачки програм за онбоард графика? Питам јер ако је дошла са ПЦ картицом инсталирали онбоард графика ће бити помоћу прозора генеричке дривер за приказивање.
|
| |||
| |||
| Па, да су инсталирали најновије дривер за своју онбоард проблем почиње када сам чак и скрените на мој пц, када га добије да боот сцреен видео је мессед уп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли све деинсталирам старе дривер иако картице?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ја реинсталлед мој Уиндоус КСП, тако да нови дривер су били први |
|
| |||
| |||
| Изгледа попут резолуција 800кс600 добија решити проблем, али све то постаје отечен за то хватање екран. |
|
| |||
| |||
| брзина освежавања што сте поставили на?
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| управо сада .. њен на 100. Покушао сам их све ипак .. БТУ, ја сам на ЛЦД |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уеирд Нав приказ у ИЕ | јонкон2 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 0 | 18. јуна 2009 18:12 |
| Уеирд микрофон проблем. | Ирис77 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 28 мај 2009 12:24 |
| Уеирд без микрофона Проблем | Афтерсхоцк | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 19 децембар 2008 19:01 |
| Уеирд проблем у ОЕ6 | пхилтхомас | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 9 аугуст 2008 04:57 |
| Уеирд веб прегледачу проблем | Хыбр! Д | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 20 април 2007 02:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |