![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт народ. Коротко кажучи, я продала PCI E графічну карту в далекий мій друг, оскільки ГЕС в іграх, і я вже не ранок, але коли мій монітор підключений до бортовим відео моя картина дійсно нечіткої і спотворює багато, на зразок брижами ефекту. Я встановив драйвери для бортових і та ж проблема. Я отримую брижами чинності з моменту я розрізав на ПК. Проблема зникає при переході на дозвіл екрана 800x600, але ікони дуже великий і речей Dont розміром екрана (але викривлення, брижі / нечіткості перестає) Я звикла працювати у вирішенні 1024x768 і це не скоротить його для Me .. Чи є рішення цієї проблеми? У мене також є самий останній набір драйверів. Моя Бортова відео ATI Radeon Xpress 200 Series. Я використовую Windows XP Pro SP2. Материнська плата: Intel D101GGC Pentium 4 3,0 ГГц HyperThreading Прямий X9.0 Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Від чого ти поклав це звучить драйвера пов'язані між собою. Ви повністю видалити драйвер для відеокарти? Крім того, у вас оновлення / установка драйвера для інтегрованих графічних? Я прошу, тому що якщо комп'ютер разом з картою встановлені бортові графікою будуть використовувати універсальний драйвер вікна для запуску.
|
| |||
| |||
| Ну, та встановлені останні версії драйверів для мого бортового Проблема починається тоді, коли я навіть черга на моєму ПК, коли воно доходить до екрану завантаження відео все змішалося. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви вилучили всі старі драйвера карт то?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я перевстановить мій Windows XP, так що нові драйвери були першими |
|
| |||
| |||
| Схоже роздільною здатністю 800x600 позбутися цієї проблеми, але все стає на роздутий на екрані для захоплення. |
|
| |||
| |||
| що частота оновлення у вас встановлена на рівні?
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| зараз .. на своєму 100. Я намагався їх усіх, хоча .. До речі, я на ЖК |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Weird Nav відображення в IE | jonkon2 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 18 червня 2009 18:12 |
| Weird Mic проблема. | Iris77 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 28 травня 2009 12:24 |
| Weird Mic проблеми | Aftershock | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 19 грудня 2008 19:01 |
| Дивну проблему в OE6 | philthomas | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 9 серпня 2008 04:57 |
| Weird браузера проблема | Hybr! D | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 20 квітня 2007 02:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |