![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
Когато се играят игри, след няколко минути играта замръзва за 2/5 секунди, след това графика отида много странно. Цветовете променят и нейните всички pixelated. Най-известният цвят е лилаво. Аз не разполагате с екранна снимка. (Съжалявам) Това обикновено се случва с екип крепост 2. Не мисля, че моята графична карта е прегряване, че се отказах, защото веднага след графики прецакана, и температурата беше 56 градуса celcius. Може да има друг проблем? Или е моята карта прецака? Спецификациите: 3ghz AMD X2 6000 + NVidia 8600GT 3gb овен показани в системата имота (но аз имам 4 пръчки от 1GB в компютър) Това се е случило преди, но не толкова често, колкото тези няколко дни. Моля, помогнете. ![]() Благодаря предварително. АТРИБУТИ: Ако имаш нужда от мен да играе на играта и да видим, ако се случи отново, аз може и да не бъде в състояние да докато уикенда, защото съм още в гимназията, която се контролира от моите родители, които не ми позволяват да играете игри през делничните дни . Аз обаче ще бъде в състояние да направят тестове като 3dmark др |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Всеки от нашите отговори почти със сигурност ще изискат от вас да играе отново, просто така, че да може да бъдат изпитани.
Може да се опитайте се да намалите резолюцията леко, ако играта го позволява? иначе аз не знам, тъй като аз играя игри на други платформи, но не и PC, съжалявам. Надявам се да помогне малко: D Моята система: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Има ли в gfx карти имат фен? Дали той е блокиран с прах и други глупости?
|
|||
|
|||
|
Да картата е с вентилатор. Наскоро добавени някои овен и почистват някои пръст, докато бях в него. Мога да проверете ако искаш. Тя трябва да бъде доста прах свободното сега.
Не мога по-ниска резолюция, но аз няма да може да се опита още. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Прегряване или завързан PSU са двете възможни причини тук.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре. Как да разбера дали имам труден PSU? Направих видео тест, който изтеглен тук:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Имам база за сравнение резултат от 129, но според тяхната маса тук: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html В 8600GT трябва да бъде 141-240, което означава, моята карта е липса? Максималната температура видях по време на теста е бил движение е 63 градуса celcius. Чух на карти става до 70-те и 80-те години, така че аз не мисля, че това е прекалено горещо. |
|
|
|||
|
|||
|
Аз също забравил да добави, че има закъснение, след като затворите игра. Имаше също така разликата след Направих теста по-горе, и след 3dmark тест. Може това означава нещо?
|
|
|
|||
|
|||
|
Е, може да се окаже твърде VRAM, но е евтино да си направя нова PSU, освен ако не сте все още в гаранция и е по-вероятно това.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Мястото имам на компютъра от части е 1 година гаранция и 3 години гаранция на труда. Взех го в около март тази година, така че трябва да се оправи? И как да разбера, ако PSU е лоша част? Как ще разбера дали е труден или не? Защото аз не искам да отидем там и се върна след казват няма нищо лошо, защото те не могат да го тест / не знам дали това е повреден.
|
|
|
|||
|
|||
|
След това просто да им кажете или видео карта или PSU е прецакал и нека ги фигура то вън.
Ако те имат ресурси, за да ви даде гаранция, че разполагат с необходимите ресурси за да стесните го.
|