menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Divný Grafika hry

Reply

Thread Nástroje
Old 7. září 2008, 05:38
Dárce Skupina

Default Divný Grafika hry

Nazdar,
Když jsem se hrát hry, po pár minutách hry zamrzne na 2-5 sekund, pak grafika jet velmi divné. Změna barvy a všechny jeho pixelated. Nejvýznamnější barva je fialová. Nemám snímku. (Pardon) Obvykle se děje s Team Pevnost 2. Nemyslím si, že moje grafická karta přehřívá, protože jsem hned po grafické přišroubované, a teplota byla o 56 stupňů celcius. Mohly by tam být žádný jiný problém? Nebo je moje karta našroubovány?
Specs:
3ghz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3 gb ram uvedeny v systému nemovitostí (ale mám 4 hole na 1 GB v počítači)
To se stalo předtím, ale ne tak často, jak je těchto několik dní.
Prosím pomozte.
Thanks in advance.

EDIT: Pokud potřebujete mnou hrát hru a uvidíme, jestli se to stane znovu, jsem možná nebude moci, dokud o víkendu, protože jsem stále na vysoké škole, ovládané svými rodiči, kteří nemají povolení mě hrát hry ve všední dny . Budu však být schopni udělat testy, jako je 3DMark atd.
Old 7. září 2008, 06:22
Dárce Skupina

Jakékoliv naší odpovědí bude téměř jistě vyžadovat, abyste na ni hrát znovu, tak aby ji bylo možné zkoušet.

Mohli byste zkusit snížit rozlišení lehce, když hra dovoluje?

jinak nevím, jak jsem hrát hry na jiných platformách, ale není PC, sorry.

Doufám, že jsem trochu pomohla: D
Old 7. září 2008, 07:10
Administrátor Skupina

Má GFX karta má ventilátor? Je blokován prach a jiné svinstvo?

Zní to jako přehřátí se mnou.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. září 2008, 23:14
Dárce Skupina

Ano, karta má ventilátor. Nedávno jsem přidal několik ram a vyčistit některé prachu, když jsem byl u toho. Jsem mohl překontrolovat, jestli chceš. Mělo by být dost bezprašné nyní.
Nemůžu nižší rozlišení, ale nebude schopen se o to dosud.
Old 8. září 2008, 00:33
Dárce Skupina

Přehřátí nebo riskantní PSU jsou dvě možné příčiny zde.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 8. září 2008, 01:00
Dárce Skupina

Dobře. Jak mohu zjistit, pokud mám riskantní PSU? Udělal jsem video test, který jsem stáhnout zde:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Mám benchmark výsledkem 129, ale podle svých stolních zde:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
V 8600GT by měla být 141-240, což znamená, moje karta je jinak? Maximální teplota jsem viděl při zkoušce byla spuštěna byla 63 stupňů celcius. Slyšel jsem z karet bude až do 70. a 80. let, takže si nemyslím, že to je příliš horké.
Old 8. září 2008, 02:54
Dárce Skupina

Také jsem zapomněl dodat, že tam byla prodleva po úzké hry. Došlo také zpožděním poté, co jsem udělal test výše, a po 3DMark test. By to mohlo znamenat něco?
Old 9. září 2008, 01:10
Dárce Skupina

Tak by se dal VRAM taky, ale je to levnější získat nové PSU, pokud jste ještě v záruce a je to více pravděpodobné, že.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 9. září 2008, 01:14
Dárce Skupina

Na místě jsem se od počítače, 1 rok záruka dílů a práce záruku 3 roky. Mám to asi v březnu tohoto roku, takže jsem měla v pořádku? A jak mám vědět, jestli se PSU je špatné straně? Jak se bude vědět, jestli je to riskantní, nebo ne? Protože se mi nechce jít a vrátit poté, co říct, není nic špatného, protože se nemohou zkoušky / Don 't vědět, jestli je to vadné.
Old 9. září 2008, 01:48
Dárce Skupina

Tedy jen říct jim buď grafickou kartou nebo PSU je zvrtal a oni na to.

Pokud mají prostředky na to, aby vám může poskytnout záruku, že mají prostředky na úzkých to.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hry, které vyžadují vysoký grafických karet - Cant najít žádné ryannathans PC a herní konzole 8 14.října 2009 15:12
Hry Nemůžete najít Grafické karty hayleybaker22 Graphics Cards & Monitory 6 2. června 2009 01:43
Divný něco děje ........ Bubba Společenství Novinky a chat 6 1. červen 2009 10:29
Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! NeuroDrive PC a herní konzole 1 4. února 2009 04:19
Divný Ram? newbuilderkid Procesory, základní desky & RAM 5 14. srpna 2007 01:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.