![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου,
Όταν παίζω παιχνίδια, μετά από λίγα λεπτά, το παιχνίδι παγώνει για 2-5 δευτερόλεπτα, τότε τα γραφικά πάνε πολύ παράξενο. Τα χρώματα και η αλλαγή όλων pixelated. Τα σημαντικότερα είναι το πορφυρό χρώμα. Δεν έχω screenshot. (Sorry) Είναι συνήθως συμβαίνει με το Team Fortress 2. Δεν πιστεύω ότι μου κάρτα γραφικών είναι η υπερθέρμανση, γιατί κλείστε αμέσως μετά το βιδωτούς γραφικά, και η θερμοκρασία ήταν 56 βαθμούς celcius. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα; Ή είναι βιδωτά μου κάρτα; Χαρακτηριστικά: 3GHz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3GB RAM φαίνεται στο σύστημα τις ιδιότητες (αλλά έχω 4 sticks του 1gb στον υπολογιστή) Έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά δεν όσο συχνά αυτές τις λίγες ημέρες. Παρακαλώ βοηθήστε. ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων. EDIT: Αν χρειάζεστε εμένα για να παίξουν το παιχνίδι και να δούμε αν αυτό θα συμβεί και πάλι, ίσως να μην είναι σε θέση να μέχρι το Σαββατοκύριακο, γιατί είμαι ακόμα στο λύκειο, που ελέγχεται από τους γονείς μου, που δεν μου επιτρέπει να παίζουν παιχνίδια τα Σαββατοκύριακα . Θα ωστόσο, να είναι σε θέση να κάνουμε δοκιμές όπως 3dmark κλπ. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Οποιαδήποτε από τις απαντήσεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί να παίξει ξανά, μόνο έτσι ώστε να μπορεί να ελεγχθεί.
Μπορείτε να δοκιμάστε να μειώσετε το ψήφισμα λίγο, αν το παιχνίδι το επιτρέπει; αλλιώς δεν ξέρω, όπως έχω παίξει παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες, αλλά δεν το PC, συγνώμη. Ελπίζω να βοηθήσω λίγο: D Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μήπως η gfx κάρτα έχει έναν ανεμιστήρα; Είναι δεσμευμένο με τη σκόνη και άλλες μαλακίες;
|
|||
|
|||
|
Ναι η κάρτα έχει έναν ανεμιστήρα. Πρόσφατα προστέθηκαν ορισμένα ram και να καθαρίζονται σε κάποια σκόνη, ενώ ήμουν σε αυτήν. Θα μπορούσα να επανελέγξει αν θέλετε. Θα πρέπει να είναι αρκετά χωρίς σκόνη τώρα.
Θα μπορεί να μειώσει το ψήφισμα, αλλά δεν θα είναι σε θέση να προσπαθήσουμε ακόμα. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Υπερθέρμανση ή dodgy PSU είναι οι δύο πιθανές αιτίες εδώ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει. Πώς μπορώ να βρω αν έχω dodgy PSU; Έκανα ένα video test που κατεβαίνουν εδώ:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Βρήκα ένα σημείο αναφοράς λόγω των 129, αλλά σύμφωνα με τους τραπέζι εδώ: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html Η 8600GT θα πρέπει να είναι 141-240, το οποίο σημαίνει την κάρτα μου αδυνατεί; Η μέγιστη θερμοκρασία που είδα, ενώ η δοκιμή λειτουργίας ήταν 63 βαθμούς celcius. Έχω ακούσει για τις κάρτες που θα αυξηθεί μέχρι και στο 70 και 80, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι πολύ ζεστό. |
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης ξέχασε να προσθέσει ότι υπάρχει υστέρηση μετά κλείνω το παιχνίδι. Υπήρξε επίσης υστέρηση μετά έκανα τη δοκιμή ανωτέρω, και μετά από ένα test 3dmark. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, θα μπορούσε να είναι η VRAM πολύ, αλλά είναι φθηνότερη για να πάρετε μια νέα PSU Αν δεν είστε ακόμα υπό εγγύηση και είναι πιο πιθανό ότι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Η χώρα μου έχει υπολογιστή από τα τμήματα 1 χρόνος εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση εργασίας. Το πήρα γύρω στο Μάρτιο του τρέχοντος έτους, οπότε θα πρέπει να είναι ωραία; Και πώς μπορώ να ξέρω αν το PSU είναι η κακή πλευρά; Πώς θα ξέρουν αν είναι ή δεν dodgy; Επειδή δεν θέλω να πάω εκεί και να επανέλθει μετά λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος, επειδή δεν μπορούν να δοκιμάσουν / Don 't γνωρίζω αν είναι ελαττωματική.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τότε απλά να τους πούμε είτε η κάρτα βίντεο ή PSU είναι θάλασσα και αφήστε τους να καταλάβω.
Αν έχουν τους πόρους για να σας δώσει μια εγγύηση που έχουν τα μέσα για να περιορίσετε το.
|