μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Περίεργο Γραφικά με Αγώνων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7η Σεπτεμβρίου 2008, 05:38
Ομάδα Δωρητών

Default Περίεργο Γραφικά με Αγώνων

Γεια σου,
Όταν παίζω παιχνίδια, μετά από λίγα λεπτά, το παιχνίδι παγώνει για 2-5 δευτερόλεπτα, τότε τα γραφικά πάνε πολύ παράξενο. Τα χρώματα και η αλλαγή όλων pixelated. Τα σημαντικότερα είναι το πορφυρό χρώμα. Δεν έχω screenshot. (Sorry) Είναι συνήθως συμβαίνει με το Team Fortress 2. Δεν πιστεύω ότι μου κάρτα γραφικών είναι η υπερθέρμανση, γιατί κλείστε αμέσως μετά το βιδωτούς γραφικά, και η θερμοκρασία ήταν 56 βαθμούς celcius. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα; Ή είναι βιδωτά μου κάρτα;
Χαρακτηριστικά:
3GHz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3GB RAM φαίνεται στο σύστημα τις ιδιότητες (αλλά έχω 4 sticks του 1gb στον υπολογιστή)
Έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά δεν όσο συχνά αυτές τις λίγες ημέρες.
Παρακαλώ βοηθήστε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

EDIT: Αν χρειάζεστε εμένα για να παίξουν το παιχνίδι και να δούμε αν αυτό θα συμβεί και πάλι, ίσως να μην είναι σε θέση να μέχρι το Σαββατοκύριακο, γιατί είμαι ακόμα στο λύκειο, που ελέγχεται από τους γονείς μου, που δεν μου επιτρέπει να παίζουν παιχνίδια τα Σαββατοκύριακα . Θα ωστόσο, να είναι σε θέση να κάνουμε δοκιμές όπως 3dmark κλπ.
Old 7η Σεπτεμβρίου 2008, 06:22
Ομάδα Δωρητών

Οποιαδήποτε από τις απαντήσεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί να παίξει ξανά, μόνο έτσι ώστε να μπορεί να ελεγχθεί.

Μπορείτε να δοκιμάστε να μειώσετε το ψήφισμα λίγο, αν το παιχνίδι το επιτρέπει;

αλλιώς δεν ξέρω, όπως έχω παίξει παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες, αλλά δεν το PC, συγνώμη.

Ελπίζω να βοηθήσω λίγο: D

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 7η Σεπτεμβρίου 2008, 07:10
Διαχειριστής Ομάδα

Μήπως η gfx κάρτα έχει έναν ανεμιστήρα; Είναι δεσμευμένο με τη σκόνη και άλλες μαλακίες;

Ακούγεται σαν υπερθέρμανση για μένα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7η Σεπτεμβρίου 2008, 23:14
Ομάδα Δωρητών

Ναι η κάρτα έχει έναν ανεμιστήρα. Πρόσφατα προστέθηκαν ορισμένα ram και να καθαρίζονται σε κάποια σκόνη, ενώ ήμουν σε αυτήν. Θα μπορούσα να επανελέγξει αν θέλετε. Θα πρέπει να είναι αρκετά χωρίς σκόνη τώρα.
Θα μπορεί να μειώσει το ψήφισμα, αλλά δεν θα είναι σε θέση να προσπαθήσουμε ακόμα.
Old 8ης Σεπτεμβρίου 2008, 00:33
Ομάδα Δωρητών

Υπερθέρμανση ή dodgy PSU είναι οι δύο πιθανές αιτίες εδώ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8ης Σεπτεμβρίου 2008, 01:00
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει. Πώς μπορώ να βρω αν έχω dodgy PSU; Έκανα ένα video test που κατεβαίνουν εδώ:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Βρήκα ένα σημείο αναφοράς λόγω των 129, αλλά σύμφωνα με τους τραπέζι εδώ:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
Η 8600GT θα πρέπει να είναι 141-240, το οποίο σημαίνει την κάρτα μου αδυνατεί; Η μέγιστη θερμοκρασία που είδα, ενώ η δοκιμή λειτουργίας ήταν 63 βαθμούς celcius. Έχω ακούσει για τις κάρτες που θα αυξηθεί μέχρι και στο 70 και 80, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι πολύ ζεστό.
Old 8ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:54
Ομάδα Δωρητών

Επίσης ξέχασε να προσθέσει ότι υπάρχει υστέρηση μετά κλείνω το παιχνίδι. Υπήρξε επίσης υστέρηση μετά έκανα τη δοκιμή ανωτέρω, και μετά από ένα test 3dmark. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2008, 01:10
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, θα μπορούσε να είναι η VRAM πολύ, αλλά είναι φθηνότερη για να πάρετε μια νέα PSU Αν δεν είστε ακόμα υπό εγγύηση και είναι πιο πιθανό ότι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2008, 01:14
Ομάδα Δωρητών

Η χώρα μου έχει υπολογιστή από τα τμήματα 1 χρόνος εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση εργασίας. Το πήρα γύρω στο Μάρτιο του τρέχοντος έτους, οπότε θα πρέπει να είναι ωραία; Και πώς μπορώ να ξέρω αν το PSU είναι η κακή πλευρά; Πώς θα ξέρουν αν είναι ή δεν dodgy; Επειδή δεν θέλω να πάω εκεί και να επανέλθει μετά λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος, επειδή δεν μπορούν να δοκιμάσουν / Don 't γνωρίζω αν είναι ελαττωματική.
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2008, 01:48
Ομάδα Δωρητών

Τότε απλά να τους πούμε είτε η κάρτα βίντεο ή PSU είναι θάλασσα και αφήστε τους να καταλάβω.

Αν έχουν τους πόρους για να σας δώσει μια εγγύηση που έχουν τα μέσα για να περιορίσετε το.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.