manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Weird Grafika Igre s

Reply

Thread Tools
Old 7. Sep 2008, 05:38
Donatorska Grupa

Default Weird Grafika Igre s

Bok,
Kad sam igrati igre, nakon nekoliko minuta igre freezes za 2-5 sekundi, a zatim idite grafika veoma čudno. Boje mijenjaju i sve njegove pixelated. Najistaknutijih boja je ljubičasta. Nemam screenshot. (Žao) Obično se dešava sa Team Fortress 2. JA dont 'misliti moj pregrijavanja grafičke kartice, jer sam prekinuti odmah nakon grafika pijan, a temperatura je na 56 stupnjeva celcius. Moglo bi se bilo koji drugi problem? Ili mi je kartica pijan?
Specifikacije:
3ghz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3gb ram prikazano u sustav svojstva (ali imam 4 štapići od 1GB u računalu)
To se dogodilo prije, ali ne tako često kao ovih nekoliko dana.
Please help.
Hvala unaprijed.

EDIT: Ako vam je potreban da mi igrati i vidjeti ako to dogodi opet, da možda neće biti u mogućnosti do vikenda, jer ja sam još uvijek u srednjoj školi, kontrolira moje roditelje, koji ne dopuštaju mi da igramo danima . Ja ću ipak, biti u mogućnosti učiniti kao što su testovi 3dmark itd.
Old 7. Sep 2008, 06:22
Donatorska Grupa

Bilo koja od naših odgovora gotovo sigurno će zahtijevati da se ona opet igrati samo tako da se može testirati.

Moglo bi pokušajte smanjiti rezoluciju malo, ako se igra dozvoljava to?

drugačije ne znam, kao što sam igrati igre na drugim platformama, ali ne PC, žao.

Nadam se da pomogne malo: D
Old 7. Sep 2008, 07:10
Administrator Group

Da li imate karticu gfx navijač? Da li je blokirana sa prašine i ostalih sranje?

Zvuči kao da me pregrijavanja.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. Sep 2008, 23:14
Donatorska Grupa

Da kartica ima ventilator. Nedavno sam dodao neke ovna i čistili neke prašinu dok sam bio u tome. Ponovna provjera sam mogao, ako želite. To bi trebalo biti dosta prašine free now.
Ja mogu niža rezolucija, ali neću moći probati još.
Old 8. Sep 2008, 00:33
Donatorska Grupa

Pregrijavanja ili dodgy PSU su dva moguća uzroka ovdje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 8. Sep 2008, 01:00
Donatorska Grupa

Ok. Kako mogu pronaći ako imam dodgy PSU? Nisam video test koji sam skinuti ovdje:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Imam mjerni rezultat 129, a prema njihovoj tablici ovdje:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
8600GT bi trebao biti na 141-240, što znači da je u nedostatku moje kartice? Maksimalna temperatura sam vidio, a test je bio pokrenut je 63 stupnjeva celcius. Čuo sam karata ide do 70-tih i 80-tih, pa ne mislim ovo je previše vruća.
Old 8. Sep 2008, 02:54
Donatorska Grupa

Također sam zaboravio dodati da je do kašnjenja došlo je nakon što se zatvori igru. Tu je i lag nakon testa sam gore, i nakon 3dmark test. Ovo bi moglo značiti nešto?
Old 9. rujna 2008, 01:10
Donatorska Grupa

Pa, moglo bi biti prekasno VRAM, ali je jeftinije kako bi dobili novi PSU, osim ako ste još uvijek u jamstvenom i to je vjerojatno taj.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 9. rujna 2008, 01:14
Donatorska Grupa

Mjesto sam dobio iz računala ima jamstvo 1 godina dijelova i 3 godine rada jamstvo. Imam ga oko ožujka ove godine, pa mi bi trebali biti u redu? I kako mogu znati je li PSU je loš dio? Kako će oni znati ako je dodgy ili ne? Budući da ne želim ići tamo i vratiti se nakon kažu postoji ništa pogrešno, jer se ne mogu testirati ga / Ne znam ako je neispravan.
Old 9. rujna 2008, 01:48
Donatorska Grupa

Zatim im bilo video kartice ili PSU je pijan i neka podoba Internet vanjska strana.

Ako oni imaju resurse da vam dati jamstvo imaju resurse za uski ga.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Igre koje trebaju High Grafička kartica - licemjerje nađi prema Bilo koji ryannathans PC & konzole Igre 8 14 listopad 2009 15:12
Igre Can't Find My Graphics Card hayleybaker22 Graphics Cards & Monitors 6 2. lipnja 2009 01:43
Weird nešto događa ........ Bubba Community News & Chat 6 1. lipnja 2009 10:29
Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! NeuroDrive PC & konzole Igre 1 4. veljača 2009 04:19
Weird Ram? newbuilderkid CPU, Matične ploče i RAM 5 14. kolovoz 2007 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.