![]() |
|
|
|||
|
|||
|
הי,
כאשר אני משחק, אחרי כמה דקות המשחק ההקפאה של 2-5 שניות, ולאחר מכן לעבור את גרפיקה מאוד מוזר. לשנות את הצבעים ואת כל pixelated. הכי בולט הוא צבע סגול. אין לי צילום מסך. (מצטער) זה קורה בדרך כלל עם צוות המצודה 2. אני לא חושב שלי היא כרטיס המסך overheating, כי עזבתי מיד אחרי הגרפיקה מזוין, וכן את הטמפרטורה על 56 מעלות celcius. יכול להיות כל בעיה אחרת? או שאין לי את הכרטיס דפוק? מפרט: 3ghz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3gb ראם המוצג מאפייני המערכת (אבל יש לי 4 מקלות של 1GB של המחשב) זה קרה לפני, אבל לא בתדירות הגבוהה אלה כמה ימים. אנא עזור. ![]() תודה מראש. ערוך: אם אתה צריך אותי כדי לשחק את המשחק, ולראות אם זה קורה שוב, אני לא יכול עד סוף השבוע, כי אני עדיין בתיכון, נשלט על ידי ההורים שלי, שאין לי אישור לשחק משחקים בימי חול . אני לעומת זאת, להיות מסוגל לעשות בדיקות כמו 3dmark וכו ' |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כל התגובות שלנו יהיו כמעט ללא ספק לחייב אותך לשחק את זה שוב, רק כדי שהוא יכול להבחן.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
האם יש gfx כרטיס אוהד? האם חסמו אותו עם אבק ושאר שטויות?
|
|||
|
|||
|
כן את הכרטיס יש מעריץ. לאחרונה הוספנו כמה ראם ו מחוץ ניקו קצת אבק כשהייתי בבית זה. בדוק שוב אני יכול אם אתה רוצה. זה צריך להיות די אבק עכשיו בחינם.
אני יכול להקטין את ההחלטה, אבל אני לא יוכל לנסות עדיין. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Overheating או מסוכן PSU הן שתי סיבות אפשריות כאן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
אוקיי. איך אני מוצא אם יש לי PSU מסוכן? עשיתי בדיקה של וידאו בו אני הורדתי כאן:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm יש לי benchmark תוצאה של 129, אבל לפי הטבלה שלהם כאן: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html ה 8600GT אמור להיות 141-240, כלומר הכרטיס שלי הוא נכשל? העל"ל טמפרטורה ראיתי בעת הבדיקה הופיעה היה 63 מעלות celcius. שמעתי הולך קלפים של עד 70 ו 80 של, אז אני לא חושב שזה חם מדי. |
|
|
|||
|
|||
|
גם אני שכחתי להוסיף שיש ל"ג אחרי לסגור את המשחק. היה שם גם לאחר ל"ג עשיתי את הבדיקה הנ"ל, ולאחר הבדיקה 3dmark. זה יכל אומר משהו?
|
|
|
|||
|
|||
|
ובכן, יכול להיות VRAM מדי, אבל זה זול יותר להגיע PSU חדשה, אלא אם אתה עדיין תחת אחריות וזה יותר סביר להניח כי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
המקום קיבלתי את המחשב יש חלקים 1 שנה ו 3 שנים אחריות אחריות העבודה. יש לי את זה בסביבות מרץ השנה, כך אני אמור להיות בסדר? וכיצד אוכל לדעת אם הוא רע PSU חלק? איך הם יודעים אם הוא מסוכן או לא? כי אני לא רוצה ללכת לשם ולחזור אחרי שהם אומרים אין דבר לא נכון, כי הם לא יכולים לבדוק את זה / לא יודע אם הוא פגום.
|
|
|
|||
|
|||
|
אז תגידי להם גם את כרטיס המסך או PSU הוא דפוק ולתת להם לחשב את זה.
אם יש להם את המשאבים כדי לתת לך אחריות יש להם את המשאבים כדי לצמצם אותו.
|