![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Kai aš žaisti, po kelių minučių žaidimas pakimba 2-5 sekundes, tada grafika pereiti labai keistai. Spalvų kaitą ir jos visos pixelated. Iškiliausių spalva yra violetinė. Neturiu ekrano. (Sorry) paprastai atsitinka su Team Fortress 2. Nemanau, kad mano video korta perkaitimo, nes aš išeiti iškart po grafika prisukamas, ir temperatūra buvo apie 56 laipsnių celcius. Ar gali būti kita problema? Ar mano kortele prisukamas? Specifikacijos: 3GHz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3Gb RAM parodyta sistemos savybes (bet turiu 4 lazdos su 1gb į kompiuterį) Tai įvyko anksčiau, tačiau ne taip dažnai, kaip šias kelias dienas. Please help. ![]() Thanks in advance. EDIT: Jei reikia manęs į žaidimą ir pamatysite, jeigu tai atsitiks dar kartą, aš galbūt negalės iki savaitgalio, nes esu dar mokykloje, kurią kontroliuoja mano tėvai, kurie neleidžia man žaisti darbo dienomis . Aš vis dėlto galima daryti bandymus, kaip 3dmark ir tt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet mūsų atsakymai beveik neabejotinai reikės žaisti dar kartą, tik tiek, kad jis gali būti išbandytas.
Galima bandyti sumažinti rezoliuciją, šiek tiek, jeigu žaidimas leidžia jai? kitaip aš nežinau, kaip aš žaidimų ant kitų platformų, bet ne PC, atsiprašau. Tikiuosi, padeda šiek tiek: D Mano sistema: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar GFX kortele fan? Jis blokavo dulkes ir kitas šūdas?
| |||
| |||
| Taip kortelė ventiliatorius. Aš Paskutinės pridėtos kai avinas ir valyti dulkes, o kai kurie man buvo ne tai. Galėčiau Tikrinti užimtumą, jei norite. Jis turėtų būti gana dulkių dabar. Galiu mažesnė rezoliucija, bet nebus galima pabandyti dar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkaitimas arba Szachrajski PSU yra dvi galimos priežastys čia.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gerai. Kaip man sužinoti ar turiu Szachrajski PSU? Aš vaizdo tyrimas, kurį aš atsisiųsti čia: http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Aš etalonas rezultatas 129, o pagal jų lentelę čia: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html 8600GT turėtų būti 141-240, o tai reiškia mano kortele nepavyksta? Maksimali temperatūra mačiau, o bandymas buvo rodomi buvo 63 laipsnių celcius. Aš esu girdėjusi apie korteles vyksta iki 70 ir 80, tai nemanau, kad tai yra per karšta. |
|
| |||
| |||
| Aš taip pat pamiršau pridurti, kad ten buvo tarpas, kai aš arti žaidimą. Taip pat buvo tarpas kai aš padariau bandymą pirmiau, ir po 3dmark testą. Ar tai reiškia kažką? |
|
| |||
| |||
| Na, gali būti per VRAM, bet tai pigiau gauti naują PSU, nebent jums vis dar pagal garantiją ir tai labiau tikėtina, kad.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Vieta Gavau kompiuterį buvo 1 metai garantija dalims ir 3 metų darbo garantija. Aš jį maždaug šių metų kovo mėnesį, kad turėčiau būti bauda? Ir kaip man žinoti, jeigu PSU yra bloga dalį? Kaip jie žino, jei jis Dodgy, ar ne? Nes aš nenoriu ten vykti ir grįžti po to, kai jie sako, kad nieko blogo, nes jie negali išbandyti / Don 't žinoti, jei ji sugedusi. |
|
| |||
| |||
| Tada pasakykite jiems arba vaizdo plokštę arba PSU yra Przyśrubowany ir tegul pav it out. Jei jie išteklių suteikti jums garantiją jie išteklių susiaurinti jį žemyn.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |