mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Liktenīgs Graphics ar spēlēm

Reply

Thread Tools
Old Septembris 7, 2008, 05:38
Donors Group

Default Liktenīgs Graphics ar spēlēm

Čau,
Kad es spēlēt spēles, pēc pāris minūtēm spēle sasalst lietošanas 2-5 sekundes, pēc tam grafikas iet ļoti dīvaini. Krāsas pārmaiņas un to visu pixelated. Visizcilākais krāsa ir violeta. Man nav screenshot. (Atvainojiet) tas parasti notiek ar 2 Team Fortress. Es nedomāju, ka mana grafikas karte ir pārkaršana, jo man atmest uzreiz pēc grafika pieskrūvēta, un temperatūra bija par 56 grādiem celcius. Vai varētu būt jebkura cita problēma? Vai mana karte screwed?
Specifikācija:
3GHz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3GB ram parādīts sistēmas īpašības (bet man ir 4 sticks par 1gb ar datoru)
Tas ir noticis līdz šim, bet ne tik bieži kā šie pāris dienām.
Please help.
Thanks in advance.

EDIT: Ja vēlaties, lai es spēlē spēli un redzēt, ja tas notiek atkal, es, iespējams, nevarēs līdz nedēļas nogalē, jo es esmu vēl vidusskolā, ko kontrolē ar saviem vecākiem, kas neļauj man spēlēt spēles par darba dienās . Es tomēr to varētu izdarīt pārbaudes, piemēram, 3DMark u.tml
Old Septembris 7, 2008, 06:22
Donors Group

Kādu no mūsu atbildēm gandrīz noteikti būs nepieciešams, lai jūs spēlēt vēlreiz, tikai tā, ka to var pārbaudīt.

Jūs varētu mēģināt samazināt izšķirtspēju nedaudz, ja spēle to atļauj?

citādi es nezinu, kā es spēlēt spēles uz citām platformām, bet nav PC, sorry.

Ceru, ka palīdzēs mazliet: D
Old Septembris 7, 2008, 07:10
Administrator Group

Vai gfx kartes ir ventilators? Vai tas ir bloķēts ar putekļu un citu crap?

Izklausās pārkaršanas man.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Septembris 7, 2008, 23:14
Donors Group

Jā kartes ir ventilators. Es nesen pievienojusi dažu aunu un jātīra dažus putekļi, kamēr es biju pie tā. Es varētu vēlreiz pārbaudiet, ja jūs vēlaties. Būtu diezgan bez putekļiem tagad.
Es varu mazāku izšķirtspēju, bet man nebūs iespēja izmēģināt vēl.
Old Septembris 8, 2008, 00:33
Donors Group

Pārkaršanu vai izveicīgs PSU ir divi iespējamie iemesli šeit.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Septembris 8, 2008, 01:00
Donors Group

Labi. Kā es varu atrast, ja man ir viltīgs PSU? I did video testu, kas man lejupielādēt šeit:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Man kritēriju rezultāts no 129, bet saskaņā ar savu galda šeit:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
8600GT ir 141-240, kas nozīmē mana karte nav? Maksimālā temperatūra es redzēju, bet tests gaitas bija 63 grādi celcius. Esmu dzirdējis par kartes iet līdz pat 70 un 80, tāpēc es nedomāju, ka tas ir pārāk karsts.
Old Septembris 8, 2008, 02:54
Donors Group

Es aizmirsu piebilst, ka tur bija lag kad es ciešu spēli. Bija arī lag pēc tam man bija tests iepriekš, un pēc 3DMark testu. Vai tas nozīmē kaut ko?
Old Septembris 9, 2008, 01:10
Donors Group

Nu, varētu VRAM pārāk, taču tas ir lētāk iegūt jaunu PSU, ja jūs vēl ir garantija un tas ir vairāk iespējams, ka.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Septembris 9, 2008, 01:14
Donors Group

Vieta Man datoram ir 1 gads garantija daļas un 3 gadu darba garantija. Man ir apmēram šā gada martā, lai es būtu naudas sodu? Un kā es varu zināt, ja PSU ir slikts daļa? Kā viņi zinātu, ka tas ir negodīgs vai ne? Tā kā es negribu iet uz turieni un atgriezties pēc tam, kad viņi saka, ka nekas nepareizs, jo tie nevar testēt to / don 't know, ja tas ir kļūdains.
Old Septembris 9, 2008, 01:48
Donors Group

Pēc tam vienkārši pateikt, tās vai nu video karte vai PSU ir pieskrūvēta līdz un ļaujiet viņiem skaitlis it out.

Ja tie ir resursi, lai dotu jums garantija viņiem ir resursi, lai sašaurinātu to.
Reply

Register

Bookmarks