rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Weird Grafika z gry

Reply

Narzędzia wątku
Old 7-sze Wrz 2008, 05:38
Grupa dawcy

Default Weird Grafika z gry

Cześć,
Kiedy gier, po kilku minutach gry zawiesza na 2-5 sekundy, następnie przejdź grafika bardzo dziwne. Kolory i zmienić jej wszystkie pixelated. Najbardziej znaczącym jest w kolorze fioletowym. Nie mam zrzut ekranu. (Sorry) to zwykle bywa z Team Fortress 2. I don't think my karty graficznej jest przegrzania, bo zaraz po zamknięciu grafiki wkręca, a temperatura była o 56 stopni celcius. Czy istnieją jakiekolwiek inne problemy? Albo to moja karta wkręca?
Specyfikacja:
3ghz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3Gb RAM wyświetlany w systemie nieruchomości (ale mam 4 paluszki z 1gb w komputerze)
To wydarzyło się wcześniej, ale nie tak często, jak te kilka dni.
Prosimy o pomoc.
Thanks in advance.

EDIT: Jeśli potrzebujesz mnie do gry i czy taka sytuacja się powtórzy, mogę nie być w stanie aż do weekendu, bo jestem jeszcze w gimnazjum, kontrolowane przez moich rodziców, którzy nie pozwalają mi się gier w tygodniu . Będę jednak być w stanie robić testy jak 3dmark itp.
Old 7-sze Wrz 2008, 06:22
Grupa dawcy

Każdy z naszych odpowiedzi niemal na pewno będzie wymagać, aby odtworzyć go ponownie, po prostu tak, że może on być badany.

Można spróbować zmniejszyć rozdzielczość nieznacznie, jeżeli pozwala na to gra?

inaczej nie wiem, jak gier na inne platformy, ale nie PC, przepraszam.

Hope I trochę pomóc: D
Old 7-sze Wrz 2008, 07:10
Administrator Group

Czy karty gfx ma wentylator? Czy zablokowane z kurzu i innych crap?

Sounds like przegrzania mnie.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7-sze Wrz 2008, 23:14
Grupa dawcy

Tak karta ma wentylatora. Ostatnio dodane niektóre barana i czyszczone niektóre pyłu podczas byłem na to. Mógłbym ponownie, jeśli chcesz. Należy całkiem pyłu wolne teraz.
Mogę niższej rozdzielczości, ale nie będą mogli spróbować jeszcze.
Old 8-sza Wrz 2008, 00:33
Grupa dawcy

Przegrzanie lub dodgy PSU są dwie możliwe przyczyny tutaj.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 8-sza Wrz 2008, 01:00
Grupa dawcy

Ok. Jak mogę znaleźć, jeśli mam dodgy PSU? Zrobiłem film badań, które pobrać tutaj:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Mam wzorzec wynikiem 129, ale według ich tabeli poniżej:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
W 8600GT powinna być 141-240, co oznacza, że moja karta nie jest? Maksymalna temperatura widziałem podczas badania był uruchomiony został 63 stopni celcius. Słyszałem kart wzrósł do 70 i 80's, więc nie sądzę, jest to zbyt gorący.
Old 8-sza Wrz 2008, 02:54
Grupa dawcy

Ja również zapomniał dodać, że opóźnienie po zamknięciu gry. Nie było także opóźnienie po Zrobiłem badania wyżej, a po 3dmark badania. Czy to znaczy co?
Old 9-ga Wrz 2008, 01:10
Grupa dawcy

Cóż, może być zbyt VRAM, ale tańsze, aby uzyskać nową PSU Jeśli nie masz jeszcze na gwarancji i jest bardziej prawdopodobne, że.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 9-ga Wrz 2008, 01:14
Grupa dawcy

Miejscem Mam komputer z części ma 1 rok gwarancji i 3 lata gwarancji pracy. Mam go w okolice marcu tego roku, więc powinno być dobrze? A jak mogę się dowiedzieć, czy PSU jest złe strony? Jak będą wiedzieć, czy jest to sprytny czy nie? Ponieważ nie chcę iść tam i wrócić po powiedzieć nic złego, ponieważ nie mogą one badania / nie wiem czy to wadliwe.
Old 9-ga Wrz 2008, 01:48
Grupa dawcy

Następnie wystarczy powiedzieć nich karty graficznej lub PSU jest pijany i niech figure it out.

Jeśli mają zasobów w celu uzyskania gwarancji mają środków na wąskim go.
Reply

Register

Zakładki