![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Kiedy gier, po kilku minutach gry zawiesza na 2-5 sekundy, następnie przejdź grafika bardzo dziwne. Kolory i zmienić jej wszystkie pixelated. Najbardziej znaczącym jest w kolorze fioletowym. Nie mam zrzut ekranu. (Sorry) to zwykle bywa z Team Fortress 2. I don't think my karty graficznej jest przegrzania, bo zaraz po zamknięciu grafiki wkręca, a temperatura była o 56 stopni celcius. Czy istnieją jakiekolwiek inne problemy? Albo to moja karta wkręca? Specyfikacja: 3ghz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3Gb RAM wyświetlany w systemie nieruchomości (ale mam 4 paluszki z 1gb w komputerze) To wydarzyło się wcześniej, ale nie tak często, jak te kilka dni. Prosimy o pomoc. ![]() Thanks in advance. EDIT: Jeśli potrzebujesz mnie do gry i czy taka sytuacja się powtórzy, mogę nie być w stanie aż do weekendu, bo jestem jeszcze w gimnazjum, kontrolowane przez moich rodziców, którzy nie pozwalają mi się gier w tygodniu . Będę jednak być w stanie robić testy jak 3dmark itp. |
|
| |||
| |||
| Każdy z naszych odpowiedzi niemal na pewno będzie wymagać, aby odtworzyć go ponownie, po prostu tak, że może on być badany. Można spróbować zmniejszyć rozdzielczość nieznacznie, jeżeli pozwala na to gra? inaczej nie wiem, jak gier na inne platformy, ale nie PC, przepraszam. Hope I trochę pomóc: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy karty gfx ma wentylator? Czy zablokowane z kurzu i innych crap?
| |||
| |||
| Tak karta ma wentylatora. Ostatnio dodane niektóre barana i czyszczone niektóre pyłu podczas byłem na to. Mógłbym ponownie, jeśli chcesz. Należy całkiem pyłu wolne teraz. Mogę niższej rozdzielczości, ale nie będą mogli spróbować jeszcze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przegrzanie lub dodgy PSU są dwie możliwe przyczyny tutaj.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok. Jak mogę znaleźć, jeśli mam dodgy PSU? Zrobiłem film badań, które pobrać tutaj: http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Mam wzorzec wynikiem 129, ale według ich tabeli poniżej: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html W 8600GT powinna być 141-240, co oznacza, że moja karta nie jest? Maksymalna temperatura widziałem podczas badania był uruchomiony został 63 stopni celcius. Słyszałem kart wzrósł do 70 i 80's, więc nie sądzę, jest to zbyt gorący. |
|
| |||
| |||
| Ja również zapomniał dodać, że opóźnienie po zamknięciu gry. Nie było także opóźnienie po Zrobiłem badania wyżej, a po 3dmark badania. Czy to znaczy co? |
|
| |||
| |||
| Cóż, może być zbyt VRAM, ale tańsze, aby uzyskać nową PSU Jeśli nie masz jeszcze na gwarancji i jest bardziej prawdopodobne, że.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Miejscem Mam komputer z części ma 1 rok gwarancji i 3 lata gwarancji pracy. Mam go w okolice marcu tego roku, więc powinno być dobrze? A jak mogę się dowiedzieć, czy PSU jest złe strony? Jak będą wiedzieć, czy jest to sprytny czy nie? Ponieważ nie chcę iść tam i wrócić po powiedzieć nic złego, ponieważ nie mogą one badania / nie wiem czy to wadliwe. |
|
| |||
| |||
| Następnie wystarczy powiedzieć nich karty graficznej lub PSU jest pijany i niech figure it out. Jeśli mają zasobów w celu uzyskania gwarancji mają środków na wąskim go.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |