mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Ciudat Grafica cu Jocuri

Reply

Thread Tools
Old 7a Sep 2008, 05:38
Grupul de donator

Default Ciudat Grafica cu Jocuri

Salut,
Când m-am juca jocuri, după câteva minute de joc blochează pentru 2-5 secunde, apoi grafica merge foarte ciudat. Culorile schimba şi ei toate pixelated. Cel mai cunoscut este de culoare purpurie. Eu nu am un screenshot. (Scuze) De obicei se întâmplă cu Team Fortress 2. Nu cred că-mi placă grafică este supraîncălzire, pentru că am renunţat imediat după grafică dat-o in bara, iar temperatura a fost de la 56 de grade celcius. Ar putea fi orice alta problema? Sau este cartea mea de vizită a stricat?
Specificatiile:
3ghz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3gb ram afişate în sistem de proprietăţi (dar eu am 4 tije de 1GB în calculator)
Ea s-a întâmplat înainte, dar nu la fel de des ca aceste câteva zile.
Vă rugăm să ajute.
Mulţumesc în avans.

EDIT: Dacă aveţi nevoie de mine de a juca acest joc şi să vedeţi dacă aceasta se întâmplă din nou, s-ar putea să nu fie în stare să până la sfârşit de săptămână, pentru că eu sunt inca la liceu, controlată de către părinţii mei, care nu-mi permite să joace jocuri în timpul săptămânii . Voi însă să fie capabilă să facă teste ca 3dmark etc
Old 7a Sep 2008, 06:22
Grupul de donator

Orice noastre va răspunsurile aproape sigur ai nevoie de ea pentru a juca din nou, doar pentru a fi testate.

Ai putea să încerci cu rezoluţia de scădere uşoară, în cazul în care jocul permite acest lucru?

altfel nu ştiu, aşa cum am juca jocuri de pe alte platforme, dar nu PC-ul, îmi pare rău.

Sper sa te ajut un pic: D
Old 7a Sep 2008, 07:10
Administrator Group

Are gfx carte au un fan? Este blocat cu praf si alte prostii?

Pare a fi de a-mi supraîncălzire.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 7a Sep 2008, 23:14
Grupul de donator

Da de carte a unui fan. Am adăugat recent unele berbec şi curăţate niste praf in timp ce am fost la el. Aş putea Verificaţi din nou, dacă doriţi. Ar trebui să fie destul de praf gratuit acum.
Nu pot mai mici de rezoluţie, dar eu nu va putea să încercaţi încă.
Old 8a Sep 2008, 00:33
Grupul de donator

Supraîncălzirea sau un dodgy PSU, sunt cele două cauze posibile aici.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 8a Sep 2008, 01:00
Grupul de donator

Bine. Cum pot afla dacă am un dodgy PSU? Am făcut un video de test pe care am descarcat de aici:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Am luat un punct de reper rezultat de 129, dar în conformitate cu tabelul de aici:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
8600GT ar trebui să fie de 141-240, ceea ce înseamnă că este cartea mea de vizită în lipsa? Perioada maximă de temperatură în timp ce l-am văzut de test a fost să fie difuzate a fost de 63 de grade celcius. Am auzit de carduri merge până la 70 şi 80, aşa că nu cred că acest lucru este prea cald.
Old 8a Sep 2008, 02:54
Grupul de donator

De asemenea, am uitat să adaug că nu a existat lag dupa ce l-am apropiat de joc. Nu a fost, de asemenea lag dupa ce l-am făcut testul de mai sus, şi după un test de 3dmark. Acest lucru ar putea însemna ceva?
Old 9a Sep 2008, 01:10
Grupul de donator

Ei bine, ar putea fi prea VRAM, dar este mai ieftin pentru a obţine o nouă PSU, dacă nu sunteţi încă în garanţie, şi este mult mai probabil ca.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 9a Sep 2008, 01:14
Grupul de donator

Am fost la locul în care computerul are de la 1 ani garanţie părţi şi 3 ani de munca de garanţie. Am luat-o în luna martie a acestui an în jurul aşa că ar trebui să fie bine? Şi cum pot să ştiu dacă PSU este de rău? Cum vor ei ştiu dacă este dodgy sau nu? Pentru că nu vreau să merg acolo şi te întorci după ce spun ei nu este nimic in neregula, deoarece acestea nu pot testa / nu stiu daca acesta este defect.
Old 9a Sep 2008, 01:48
Grupul de donator

Apoi spune-le, fie de video card sau PSU este dat-o în bară şi să-i dau seama.

În cazul în care acestea dispun de resursele pentru a vă oferi o garanţie că dispun de resursele necesare pentru a restrânge-o jos.
Reply

Register

Marcaje