![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Când m-am juca jocuri, după câteva minute de joc blochează pentru 2-5 secunde, apoi grafica merge foarte ciudat. Culorile schimba şi ei toate pixelated. Cel mai cunoscut este de culoare purpurie. Eu nu am un screenshot. (Scuze) De obicei se întâmplă cu Team Fortress 2. Nu cred că-mi placă grafică este supraîncălzire, pentru că am renunţat imediat după grafică dat-o in bara, iar temperatura a fost de la 56 de grade celcius. Ar putea fi orice alta problema? Sau este cartea mea de vizită a stricat? Specificatiile: 3ghz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3gb ram afişate în sistem de proprietăţi (dar eu am 4 tije de 1GB în calculator) Ea s-a întâmplat înainte, dar nu la fel de des ca aceste câteva zile. Vă rugăm să ajute. ![]() Mulţumesc în avans. EDIT: Dacă aveţi nevoie de mine de a juca acest joc şi să vedeţi dacă aceasta se întâmplă din nou, s-ar putea să nu fie în stare să până la sfârşit de săptămână, pentru că eu sunt inca la liceu, controlată de către părinţii mei, care nu-mi permite să joace jocuri în timpul săptămânii . Voi însă să fie capabilă să facă teste ca 3dmark etc |
|
| |||
| |||
| Orice noastre va răspunsurile aproape sigur ai nevoie de ea pentru a juca din nou, doar pentru a fi testate. Ai putea să încerci cu rezoluţia de scădere uşoară, în cazul în care jocul permite acest lucru? altfel nu ştiu, aşa cum am juca jocuri de pe alte platforme, dar nu PC-ul, îmi pare rău. Sper sa te ajut un pic: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are gfx carte au un fan? Este blocat cu praf si alte prostii?
| |||
| |||
| Da de carte a unui fan. Am adăugat recent unele berbec şi curăţate niste praf in timp ce am fost la el. Aş putea Verificaţi din nou, dacă doriţi. Ar trebui să fie destul de praf gratuit acum. Nu pot mai mici de rezoluţie, dar eu nu va putea să încercaţi încă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Supraîncălzirea sau un dodgy PSU, sunt cele două cauze posibile aici.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bine. Cum pot afla dacă am un dodgy PSU? Am făcut un video de test pe care am descarcat de aici: http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Am luat un punct de reper rezultat de 129, dar în conformitate cu tabelul de aici: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html 8600GT ar trebui să fie de 141-240, ceea ce înseamnă că este cartea mea de vizită în lipsa? Perioada maximă de temperatură în timp ce l-am văzut de test a fost să fie difuzate a fost de 63 de grade celcius. Am auzit de carduri merge până la 70 şi 80, aşa că nu cred că acest lucru este prea cald. |
|
| |||
| |||
| De asemenea, am uitat să adaug că nu a existat lag dupa ce l-am apropiat de joc. Nu a fost, de asemenea lag dupa ce l-am făcut testul de mai sus, şi după un test de 3dmark. Acest lucru ar putea însemna ceva? |
|
| |||
| |||
| Ei bine, ar putea fi prea VRAM, dar este mai ieftin pentru a obţine o nouă PSU, dacă nu sunteţi încă în garanţie, şi este mult mai probabil ca.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Am fost la locul în care computerul are de la 1 ani garanţie părţi şi 3 ani de munca de garanţie. Am luat-o în luna martie a acestui an în jurul aşa că ar trebui să fie bine? Şi cum pot să ştiu dacă PSU este de rău? Cum vor ei ştiu dacă este dodgy sau nu? Pentru că nu vreau să merg acolo şi te întorci după ce spun ei nu este nimic in neregula, deoarece acestea nu pot testa / nu stiu daca acesta este defect. |
|
| |||
| |||
| Apoi spune-le, fie de video card sau PSU este dat-o în bară şi să-i dau seama. În cazul în care acestea dispun de resursele pentru a vă oferi o garanţie că dispun de resursele necesare pentru a restrânge-o jos.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |