![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Keď som sa hrať hry, po pár minútach hry zamrzne na 2-5 sekúnd, potom grafika jet veľmi divné. Zmena farby a všetky jeho pixelated. Najdôležitejšie farba je fialová. Nemám snímky. (Pardon) Zvyčajne sa deje s Team Pevnosť 2. Nemyslím si, že moja grafická karta prehrieva, pretože som hneď po grafickej priskrutkovanie, a teplota bola o 56 stupňov celcius. Mohli by tam byť žiadny iný problém? Alebo je moja karta naskrutkujú? Specs: 3GHz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3 GB RAM uvedené v systéme nehnuteľností (ale mám 4 palice na 1 GB v počítači) To sa stalo predtým, ale nie tak často, ako je týchto niekoľko dní. Prosím pomôžte. ![]() Thanks in advance. EDIT: Ak potrebujete mnou hrať hru a uvidíme, či sa to stane znova, som možno nebude môcť, kým o víkendu, pretože som stále na vysokej škole, ovládané svojimi rodičmi, ktorí nemajú povolenie ma hrať hry vo všedné dni . Budem však byť schopní urobiť testy, ako je 3DMark atď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akékoľvek našej odpovedí bude takmer určite vyžadovať, aby ste na ňu hrať znovu, tak aby ju bolo možné testovať.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má GFX karta má ventilátor? Je blokovaný prach a iné svinstvo?
| |||
| |||
| Áno, karta má ventilátor. Nedávno som pridal niekoľko ram a vyčistiť niektoré prachu, keď som bol u toho. Som mohol prekontrolovať, jestli chceš. Malo by byť dosť bezprašnej teraz. Nemůžu nižšie rozlíšenie, ale nebude schopný sa o to zatiaľ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prehriatie alebo riskantné PSU sú dve možné príčiny tu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dobre. Ako môžem zistiť, ak mám riskantné PSU? Urobil som video test, ktorý som stiahnuť tu: http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Mám benchmark výsledkom 129, ale podľa svojich stolových tu: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html V 8600GT by mala byť 141-240, čo znamená, moje karta je inak? Maximálna teplota som videl pri teste bola spustená bola 63 stupňov celcius. Slyšel jsem z kariet bude až do 70. a 80. rokov, takže si nemyslím, že je to príliš horúce. |
|
| |||
| |||
| Tiež som zabudol dodať, že tam bola prodleva po úzkej hry. Došlo tiež oneskorením po tom, čo som urobil test vyššie, a po 3DMark test. By to mohlo znamenať niečo? |
|
| |||
| |||
| Tak by sa dal VRAM taky, ale je to lacnejšie získať nové PSU, ak ste ešte v záruke a je to viac pravdepodobné, že.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Na mieste som sa od počítača, 1 rok záruka dielov a práce záruku 3 roky. Mám to asi v marci tohto roka, takže som mala v poriadku? A ako mám vedieť, či sa PSU je zlé strane? Ako sa bude vedieť, či je to riskantné, alebo nie? Pretože sa mi nechce ísť a vrátiť potom, čo povedať, nie je nič zlého, pretože sa nemôžu skúšky / Don 't vedieť, či je to chybné. |
|
| |||
| |||
| Teda len povedať im buď grafickou kartou alebo PSU je zvrtal a oni na to. Ak majú prostriedky na to, aby vám môže poskytnúť záruku, že majú prostriedky na úzkych to.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hry, ktoré vyžadujú vysoký grafických kariet - Cant nájsť žiadne | ryannathans | PC a herné konzoly | 8 | 14.októbra 2009 15:12 |
| Hry Nemôžete nájsť Grafické karty | hayleybaker22 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 2. júna 2009 01:43 |
| Divný niečo deje ........ | Bubba | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 1. jún 2009 10:29 |
| Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herné konzoly | 1 | 4. februára 2009 04:19 |
| Divný Ram? | newbuilderkid | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 14. augusta 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |