![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Кад сам играти игре, након неколико минута игре фреезес за 2-5 секунди, а затим идите графика веома чудно. Боје мењају и све његове пикселатед. Најистакнутијих боја је љубичаста. Немам сцреенсхот. (Жао) Обично се дешава са Теам фортресс 2. ЈА донт 'мислити мој прегрејавања графичке картице, јер сам прекинути одмах након графика пијан, а температура је на 56 степени целциус. Могло би се било који други проблем? Или ми је картица пијан? Спецификације: 3гхз АМД Кс2 6000 + НВИДИА 8600ГТ 3гб рам приказано у систем својства (али имам 4 штапићи од 1ГБ у рачунару) То се догодило пре, али не тако често као ових неколико дана. Плеасе хелп. ![]() Хвала унапред. Едит: Ако вам је потребан да ми играти и видети ако то догоди опет, да можда неће бити у могућности до викенда, јер ја сам још увек у средњој школи, контролише моје родитеље, који не дозвољавају ми да играмо данима . Ја ћу ипак, бити у могућности да учини као што су тестови 3дмарк итд |
|
| |||
| |||
| Било која од наших одговора готово сигурно ће захтијевати да се она опет играти само тако да се може тестирати. Могло би покушајте смањити резолуцију мало, ако се игра дозвољава то? другачије не знам, као што сам играти игре на другим платформама, али не ПЦ, жао. Надам се да помогне мало: Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли имате картицу гфкс навијач? Да ли је блокирана са прашине и осталих срање?
| |||
| |||
| Да картица има вентилатор. Недавно сам додао неке овна и чистили неке прашину док сам био у томе. Поновна провера сам могао, ако желите. То би требало да буде доста прашине фрее ноу. Ја могу нижа резолуција, али нећу моћи пробати још. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прегрејавања или додгы псу су два могућа узрока овде.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ок. Како могу пронаћи ако имам додгы псу? Нисам видео тест који сам скинути овде: хттп://фреестоне-гроуп.цом/видео-цар...илиты-тест.хтм Имам мјерни резултат 129, а према њиховој табели овде: хттп://фреестоне-гроуп.цом/видео-цар...к-ресултс.хтмл 8600ГТ би требао бити на 141-240, што значи да је у недостатку моје картице? Максимална температура сам видео, а тест је био покренут је 63 степени целциус. Чуо сам карата иде до 70-тих и 80-тих, па не мислим ово је превише врућа. |
|
| |||
| |||
| Такође сам заборавио додати да је до кашњења дошло је након што се затвори игру. Ту је и лаг након теста сам горе, и након 3дмарк тест. Ово би могло да значи нешто? |
|
| |||
| |||
| Па, могло би бити прекасно ВРАМ, али је јефтиније како би добили нови псу, осим ако сте још увек у гарантни и то је вероватно тај.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Место сам добио из рачунара има гаранција 1 година делова и 3 године рада гаранција. Имам га око март ове године, па ми би требало да буде у реду? И како могу знати да ли је псу је лош део? Како ће они знати ако је додгы или не? Будући да не желим да иде тамо и вратити се након кажу постоји ништа погрешно, јер се не могу тестирати га / Не знам ако је неисправан. |
|
| |||
| |||
| Затим им било видео картице или псу је пијан и нека фигура то вањска страна. Ако они имају ресурсе да вам дати гаранција имају ресурсе за уски га.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Игре које је потребно Високи Графичка картица - Није могуће пронаћи | рыаннатханс | ПЦ & конзоле Игре | 8 | 14 Окт 2009 15:12 |
| Игре Цан'т Финд Мы Грапхицс Цард | хаылеыбакер22 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 2. јуна 2009 01:43 |
| Уеирд нешто дешава ........ | Буббле | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 1. јуна 2009 10:29 |
| Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра! | НеуроДриве | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 4 фебруар 2009 04:19 |
| Уеирд Рам? | неубуилдеркид | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 14 аугуст 2007 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |