az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Garip Grafikler Oyunları ile

Reply

Konu Araçları
Old 7. Eylül 2008, 05:38
Bağış Grubu

Default Garip Grafikler Oyunları ile

Merhaba,
Ben, oyun 2-5 saniye sonra grafik çok tuhaf git donuyor bir kaç dakika sonra oyunlar oynarlar. Renkleri değiştirmek ve tüm pixelated. En önemli mor bir renk. Bir ekran görüntüsü yok. (Üzgünüm) Genellikle Team Fortress 2 olur. Sonra grafik vidalanmış çünkü çıkın ben kartı grafik fazla olduğunu, ve sıcaklık 56 derece celcius üzerinde olduğunu sanmıyorum. Başka sorun olabilir mi? Veya kart vidalanmış?
Özellikler:
3ghz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3GB RAM sistem özelliklerinde (ama bilgisayarda) 1GB 4 sopa var gösterilir
Önce, ancak bu sıklıkta oldu bu birkaç gün olarak.
Lütfen yardım et.
Şimdiden teşekkür ederiz.

EDIT: Eğer bana oyun oynamaya ve tekrar, ben mümkün olmayabilir ne olur görmek gerek hafta kadar, çünkü hala lisede, bana hafta üzerinde oyun oynamak için izin vermiyor ailem tarafından kontrol pm . Ben ancak, 3dmark gibi vb testleri yapmak mümkün olacaktır
Old 7. Eylül 2008, 06:22
Bağış Grubu

Herhangi yanıt neredeyse kesinlikle tekrar, sadece böylece test edilebilir onu çalmak için gereklidir.

Eğer oyun bu izni Sen biraz çözünürlük düşürerek, deneyebilirsiniz?

başka bilmiyorum, çünkü diğer platformlarda değil, üzgünüm bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz.

Umarım biraz yardımcı: D
Old 7. Eylül 2008, 07:10
Yönetici Grubu

Bu Gfx kart mu hayranı var mı? Bu toz ve diğer kitap ile engelledi mi?

Bana fazla gibi geliyor.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7. Eylül 2008, 23:14
Bağış Grubu

Evet kartı hayranıyım vardır. Kısa bir koç eklendi ve süre ben bulundum bazı toz meteliksiz. Eğer isterseniz tekrar kontrol olabilir. Çok toz artık ücretsiz olmalıdır.
Ben çözünürlüğü düşük olabilir, ama ben denemek için mümkün değildir.
Old 8. Eylül 2008, 00:33
Bağış Grubu

Veya Overheating bir tehlikeli PSU iki olası nedenleri burada.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 8. Eylül 2008, 01:00
Bağış Grubu

Tamam. Bir çok tehlikeli PSU var nasıl bulabilirim? Burada hangi indirilen video testi yaptı:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Ben, 129 bir kriter sonucu var ama masaya buraya göre:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
Bu 8600GT olmalı 141-240, benim kartı başarısız olduğu anlamına gelir? Süre test çalıştıran maksimum sıcaklık gördüm 63 derece celcius oldu. Ben kartların 70 ve 80, bu yüzden bu çok sıcak olduğunu sanmıyorum kadar devam duydunuz.
Old 8. Eylül 2008, 02:54
Bağış Grubu

Ben de sonra oyun yakın bu gecikme olduğunu eklemeyi unutmuşum. Sonra test yukarıda yaptım Ayrıca gecikme ve bir 3dmark testten sonra. Bu demek bir şey?
Old 9. Eylül 2008, 01:10
Bağış Grubu

Şey, VRAM de olabilir, ama yeni bir PSU almak için ucuz's sürece hala garanti altında olduklarını ve daha büyük olasılıkla bu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 9. Eylül 2008, 01:14
Bağış Grubu

Şu bilgisayar var The place 1 yıl parça garantisi ve 3 yıl iş garantisi var. Etrafa Mart bu yıl bende sorun olmaz da var mı? Eğer PSU kötü parçası olduğunu ve nasıl öğrenebilirim? Nasıl biliyor ve eğer bu kadar tehlikeli ya da değil? Çünkü ben oraya gitmek ve sonra orada hiçbir şey yanlış, çünkü bu test edemez / bilmiyorum eğer hatalı's söylüyorlar gelmek istemiyorum.
Old 9. Eylül 2008, 01:48
Bağış Grubu

Ardından da ekran kartı veya PSU berbat ettim ve onlara bunu anlamaya izin söyle.

Eğer bunu daraltmak için gerekli kaynaklara sahip bir garanti vermek için gerekli kaynaklara sahip.
Reply

Register

Bookmarks