![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben, oyun 2-5 saniye sonra grafik çok tuhaf git donuyor bir kaç dakika sonra oyunlar oynarlar. Renkleri değiştirmek ve tüm pixelated. En önemli mor bir renk. Bir ekran görüntüsü yok. (Üzgünüm) Genellikle Team Fortress 2 olur. Sonra grafik vidalanmış çünkü çıkın ben kartı grafik fazla olduğunu, ve sıcaklık 56 derece celcius üzerinde olduğunu sanmıyorum. Başka sorun olabilir mi? Veya kart vidalanmış? Özellikler: 3ghz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3GB RAM sistem özelliklerinde (ama bilgisayarda) 1GB 4 sopa var gösterilir Önce, ancak bu sıklıkta oldu bu birkaç gün olarak. Lütfen yardım et. ![]() Şimdiden teşekkür ederiz. EDIT: Eğer bana oyun oynamaya ve tekrar, ben mümkün olmayabilir ne olur görmek gerek hafta kadar, çünkü hala lisede, bana hafta üzerinde oyun oynamak için izin vermiyor ailem tarafından kontrol pm . Ben ancak, 3dmark gibi vb testleri yapmak mümkün olacaktır |
|
| |||
| |||
| Herhangi yanıt neredeyse kesinlikle tekrar, sadece böylece test edilebilir onu çalmak için gereklidir. Eğer oyun bu izni Sen biraz çözünürlük düşürerek, deneyebilirsiniz? başka bilmiyorum, çünkü diğer platformlarda değil, üzgünüm bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz. Umarım biraz yardımcı: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu Gfx kart mu hayranı var mı? Bu toz ve diğer kitap ile engelledi mi?
| |||
| |||
| Evet kartı hayranıyım vardır. Kısa bir koç eklendi ve süre ben bulundum bazı toz meteliksiz. Eğer isterseniz tekrar kontrol olabilir. Çok toz artık ücretsiz olmalıdır. Ben çözünürlüğü düşük olabilir, ama ben denemek için mümkün değildir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veya Overheating bir tehlikeli PSU iki olası nedenleri burada.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tamam. Bir çok tehlikeli PSU var nasıl bulabilirim? Burada hangi indirilen video testi yaptı: http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Ben, 129 bir kriter sonucu var ama masaya buraya göre: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html Bu 8600GT olmalı 141-240, benim kartı başarısız olduğu anlamına gelir? Süre test çalıştıran maksimum sıcaklık gördüm 63 derece celcius oldu. Ben kartların 70 ve 80, bu yüzden bu çok sıcak olduğunu sanmıyorum kadar devam duydunuz. |
|
| |||
| |||
| Ben de sonra oyun yakın bu gecikme olduğunu eklemeyi unutmuşum. Sonra test yukarıda yaptım Ayrıca gecikme ve bir 3dmark testten sonra. Bu demek bir şey? |
|
| |||
| |||
| Şey, VRAM de olabilir, ama yeni bir PSU almak için ucuz's sürece hala garanti altında olduklarını ve daha büyük olasılıkla bu.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Şu bilgisayar var The place 1 yıl parça garantisi ve 3 yıl iş garantisi var. Etrafa Mart bu yıl bende sorun olmaz da var mı? Eğer PSU kötü parçası olduğunu ve nasıl öğrenebilirim? Nasıl biliyor ve eğer bu kadar tehlikeli ya da değil? Çünkü ben oraya gitmek ve sonra orada hiçbir şey yanlış, çünkü bu test edemez / bilmiyorum eğer hatalı's söylüyorlar gelmek istemiyorum. |
|
| |||
| |||
| Ardından da ekran kartı veya PSU berbat ettim ve onlara bunu anlamaya izin söyle. Eğer bunu daraltmak için gerekli kaynaklara sahip bir garanti vermek için gerekli kaynaklara sahip.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |