менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Weird графіки з Ігор

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 вересня 2008, 05:38
Донор групи

Default Weird графіки з Ігор

Привіт,
Коли я грати в ігри, після декількох хвилин гри зависає на 2-5 секунд, потім графіку йдуть дуже дивно. Зміна кольору і всіх його нерівною. Найбільш яскравим кольором бузковий. Я не маю екрану. (Вибачте) Це зазвичай відбувається з Team Fortress 2. Я не думаю, що моя відеокарта перегрівається, бо я кинула відразу після загвинчується графіком, а температура була на 56 градусів Цельсія. Чи може бути інші проблеми? Або моя картка загвинчується?
Характеристики:
3GHz AMD X2 6000 +
Nvidia 8600GT
3GB RAM показана у вікні Властивості системи (але в мене є 4 палички 1gb в комп'ютері)
Це вже траплялося раніше, але не так часто, як ці кілька днів.
Будь ласка, допоможіть.
Спасибо заранее.

EDIT: Якщо вам потрібно мене грати в ігри і подивитися, якщо це станеться ще раз, я не могла б до вихідних, тому що я ще в школі, контрольовані моїми батьками, які не дозволяють мені грати в ігри по робочих днях . Однак я, бути в змозі робити тести, як 3DMark т.д.
Old 7 вересня 2008, 06:22
Донор групи

Будь-який з наших відповідей, буде майже напевно буде потрібно Вам зіграти його знову, просто так, що воно може бути перевірена.

Ви можете спробувати зниження резолюції незначно, якщо гра дозволяє йому?

Інакше я не знаю, як я грати в ігри на інших платформах, а не комп'ютер, вибачте.

Надії я трохи допомогти: D
Old 7 вересня 2008, 07:10
Адміністратор групи

Лі GFX карта є вентилятор? Хіба заблоковані з пилом та іншими лайно?

Схоже, перегрів до мене.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 7 вересня 2008, 23:14
Донор групи

Та карти віялом. Нещодавно я додав деякі ОЗУ і вичистити пил, коли я був на нього. Я можу ще раз перевірте, якщо хочете. Воно має бути досить пилу зараз.
Я можу зменшити роздільну здатність, але я не зможе спробувати ще.
Old 8 вересня 2008, 00:33
Донор групи

Перегрів, або хитромудрий ПГУ є двома можливими причинами тут.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 вересня 2008, 01:00
Донор групи

Гаразд. Як я можу знайти, якщо у мене є хитромудрий БП? Я зробила відео-тесту, який я завантажити тут:
http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm
Я отримав результати тестів з 129, але відповідно до їх столу тут:
http://freestone-group.com/video-car...k-results.html
8600GT повинна бути 141-240, що означає моя картка не вдається? Максимальна температура я бачив у той час як випробування біг була 63 градусів Цельсія. Я чув про картах, підійшовши до 70 і 80, тому я не думаю, що це дуже жарко.
Old 8 вересня 2008, 02:54
Донор групи

Я ще забув додати, що існує відставання після того, як закрити гру. Був також відставання після того як я зробив вище випробувань, і після тесту 3DMark. Чи може це означати що-небудь?
Old 9 вересня 2008, 01:10
Донор групи

Ну, може бути занадто відеопам'яті, але це дешевше, щоб отримати новий блок живлення, якщо ви все ще по гарантії, і це більш ймовірно, що.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 9 вересня 2008, 01:14
Донор групи

Місце, де я отримав комп'ютер має від 1 року частинах гарантія до 3 років, трудові гарантії. Я отримав її у приблизно в березні цього року я повинна бути добре? І як я знаю, якщо БП поганої сторони? Як вони будуть знати, якщо це хитромудрий чи ні? Тому що я не хочу туди і повернутися після того, як вони кажуть, що нічого поганого, оскільки вони не можуть перевірити його / не знаю, якщо він несправний.
Old 9 вересня 2008, 01:48
Донор групи

Потім просто сказати їм, або відео карти або БП перекручена, і нехай їх зрозуміти.

Якщо у них є ресурси, щоб дати Вам гарантію у них є ресурси, щоб звузити його.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ігри, які потребують високих Відеокарта - Cant знайти ryannathans PC & консоль Gaming 8 14 жовтня 2009 15:12
Гра не може знайти мій Відеокарта hayleybaker22 Графічні карти & Монітори 6 2 червня 2009 01:43
Щось дивне Going On ........ Bubba Community News & чат 6 1 червня 2009 10:29
Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! NeuroDrive PC & консоль Gaming 1 4 лютого 2009 04:19
Weird Ram?? newbuilderkid Процесори, материнські плати RAM & 5 14 серпня 2007 01:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.