![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Коли я грати в ігри, після декількох хвилин гри зависає на 2-5 секунд, потім графіку йдуть дуже дивно. Зміна кольору і всіх його нерівною. Найбільш яскравим кольором бузковий. Я не маю екрану. (Вибачте) Це зазвичай відбувається з Team Fortress 2. Я не думаю, що моя відеокарта перегрівається, бо я кинула відразу після загвинчується графіком, а температура була на 56 градусів Цельсія. Чи може бути інші проблеми? Або моя картка загвинчується? Характеристики: 3GHz AMD X2 6000 + Nvidia 8600GT 3GB RAM показана у вікні Властивості системи (але в мене є 4 палички 1gb в комп'ютері) Це вже траплялося раніше, але не так часто, як ці кілька днів. Будь ласка, допоможіть. ![]() Спасибо заранее. EDIT: Якщо вам потрібно мене грати в ігри і подивитися, якщо це станеться ще раз, я не могла б до вихідних, тому що я ще в школі, контрольовані моїми батьками, які не дозволяють мені грати в ігри по робочих днях . Однак я, бути в змозі робити тести, як 3DMark т.д. |
|
| |||
| |||
| Будь-який з наших відповідей, буде майже напевно буде потрібно Вам зіграти його знову, просто так, що воно може бути перевірена. Ви можете спробувати зниження резолюції незначно, якщо гра дозволяє йому? Інакше я не знаю, як я грати в ігри на інших платформах, а не комп'ютер, вибачте. Надії я трохи допомогти: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі GFX карта є вентилятор? Хіба заблоковані з пилом та іншими лайно?
| |||
| |||
| Та карти віялом. Нещодавно я додав деякі ОЗУ і вичистити пил, коли я був на нього. Я можу ще раз перевірте, якщо хочете. Воно має бути досить пилу зараз. Я можу зменшити роздільну здатність, але я не зможе спробувати ще. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перегрів, або хитромудрий ПГУ є двома можливими причинами тут.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Гаразд. Як я можу знайти, якщо у мене є хитромудрий БП? Я зробила відео-тесту, який я завантажити тут: http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm Я отримав результати тестів з 129, але відповідно до їх столу тут: http://freestone-group.com/video-car...k-results.html 8600GT повинна бути 141-240, що означає моя картка не вдається? Максимальна температура я бачив у той час як випробування біг була 63 градусів Цельсія. Я чув про картах, підійшовши до 70 і 80, тому я не думаю, що це дуже жарко. |
|
| |||
| |||
| Я ще забув додати, що існує відставання після того, як закрити гру. Був також відставання після того як я зробив вище випробувань, і після тесту 3DMark. Чи може це означати що-небудь? |
|
| |||
| |||
| Ну, може бути занадто відеопам'яті, але це дешевше, щоб отримати новий блок живлення, якщо ви все ще по гарантії, і це більш ймовірно, що.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Місце, де я отримав комп'ютер має від 1 року частинах гарантія до 3 років, трудові гарантії. Я отримав її у приблизно в березні цього року я повинна бути добре? І як я знаю, якщо БП поганої сторони? Як вони будуть знати, якщо це хитромудрий чи ні? Тому що я не хочу туди і повернутися після того, як вони кажуть, що нічого поганого, оскільки вони не можуть перевірити його / не знаю, якщо він несправний. |
|
| |||
| |||
| Потім просто сказати їм, або відео карти або БП перекручена, і нехай їх зрозуміти. Якщо у них є ресурси, щоб дати Вам гарантію у них є ресурси, щоб звузити його.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ігри, які потребують високих Відеокарта - Cant знайти | ryannathans | PC & консоль Gaming | 8 | 14 жовтня 2009 15:12 |
| Гра не може знайти мій Відеокарта | hayleybaker22 | Графічні карти & Монітори | 6 | 2 червня 2009 01:43 |
| Щось дивне Going On ........ | Bubba | Community News & чат | 6 | 1 червня 2009 10:29 |
| Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! | NeuroDrive | PC & консоль Gaming | 1 | 4 лютого 2009 04:19 |
| Weird Ram?? | newbuilderkid | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 14 серпня 2007 01:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |