![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, моя монитор (Hyundai q995) е на това е изход екрана става черен произволно пъти) Мисля, че трябва да се замени. Какви са най-добрите монитори там? Бих искал малко от 22 инчов екран и категорично плосък екран (не CRT), аз съм направено губим толкова много място на бюрото ми. Предпочитам да не мисля за моя бюджет, все още (няма да се разходите глупаво пари, проб няколко сто, но би искал да знае какви възможности съществуват), както аз искам идея за това какво е най-добрия резултат за долар и какво да се избегне (аз ще си купя един Hyundai не се наблюдава отново). приятелят ми кажете на мен да се сдобиете с HD TV вместо това и работите ми PC през тази, но аз не съм убеден, какво би про и CONS на настоящия бъде? текущата ми gpu не е удивително (6600gt), но ако си купя нов монитор и ще се надявам, че ще ме последно време (аз ще ъпгрейд ми графична карта късно), така, докато не може да бъде много по игрите, че сега бих искал монитора, които Ще бъде добре, че когато аз правя. мило един часа благодарности buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell са exellent
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "и за над 200 $ не е наистина възможно. Можете да получите 19 "за $ 150-170 обаче.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| благодаря за отговор cew и въглероден използването £ стерлинги вместо $ моя приятел и DEF искам да отида по-голям от 19 инча |
|
| |||
| |||
| Ах, да. Не проверка страната. :) Hanns G-HG 281DPB е добро, ViewSonic VG2230wm е добър (но само 22 "). Ако искате над 22", че не е това, можете да купите, както и HDTV.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Благодаря Ще проверите тези и някои dells изложени. всякакви други марки, които правят наистина добри монитори, много хора са Samsung монитори, какво са искали? |
|
| |||
| |||
| би един HD TV бъдат толкова добри, като качество на монитора, не знам някой про и CONS на помощта на един, вместо на монитора и ще бъде лесно да се създаде? |
|
| |||
| |||
| се наблюдава , По-бързо реагиране пъти и нещо по-добро |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| някои от най-добрия резултат за долар moniter по мое мнение е тази Im SHURE можете да го във Великобритания, някъде http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 тя е с добър контраст съотношение за парите, ако DONT има някои допълнителни разходи http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там не е 22 "екран, аз, лично, може да се препоръча сърце, но за 20" ще бъде на Samsung 206bw. А просто превъзходно монитора, без ghosting (игрални / Fast филм сцени), висока гама цветни позволяващи приятна оказване на тъмни цветови нюанса, прилични на яркостта и контраста на съотношението. То също е добре построена и е коварен естетика. Това е абсолютно същата резолюция като 22 "(1680x1050) просто с по-малък екран, което означава, че малко пиксели, са малки, което помага с, наред с други неща, aliasing. Той може също да се обърне за около £ 170 сега. Също така, Cewy споменати Dell. Аз секунди това. Никога не съм виждал лошо монитор от Dell все още. Като се има предвид карта, която има не бих се препоръча да се екран над 1680x1050. И може да се наложи да мащаба на изображението във всеки случай, когато игрите. Но това зависи от играта, която играят.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Три Монитори | bdadavies | Графика на карти & Монитори | 5 | 17-ти ноември 2009 година 17:03 |
| 3 Монитори Помощ | YRTNEG | Графика на карти & Монитори | 4 | 23rd Jan 2009 13:57 |
| Използване на двойно монитори | chefjimmy | Графика на карти & Монитори | 8 | 12 Jan 2009 16:33 |
| Две следи от помощ? | KanoakaVirus | Графика на карти & Монитори | 7 | 29 Март 2008 16:58 |
| Две следи на един компютър. Възможно ли е? | marcusallon | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd Mar 2007 04:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |