![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj, můj monitor (Hyundai q995) je na tom to cesta ven-černé obrazovce se náhodně krát) Myslím, že jsem třeba nahradit. jaké jsou nejlepší monitory venku? Chtěl bych minimálně 22 palce obrazovky a rozhodně s plochou obrazovkou (CRT ne), jsem udělal se ztrácí tolik prostoru na mém stole. Raději bych neměla myslet na můj rozpočet zatím (nebude výdajů hloupé peníze, pravděpo pár set, ale chce vědět, jaké možnosti existují), jak chci, představu o tom, co je nejlepší pro doláč třesk a co se zabránilo (já určitě ne koupit Hyundai sledovat znovu). moje kamarádka mi říct, získat hd tv místo a spustit počítač pomocí, ale nejsem přesvědčen, co by se za to a nevýhody to možné? moje současné GPU není úžasná (6600gt), ale pokud si koupit nový monitor bych doufat, že mi bude trvat nějakou dobu (i bude upgradovat své grafické karty novější), tak zároveň i nemusí být hra, která nyní mnohem Chtěl bych sledovat, jaké bude dobré, že když já. Pěkný díky Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell se exellent
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "a více na 200 dolarů není možný. Můžete získat 19 "za $ 150-170 ačkoli.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| díky za odpověď cew a oxidu pomocí liber šterlinků, spíše než $ můj přítel a def chci větší než 19 palce |
|
| |||
| |||
| Ach, jo. Nebylo zaškrtnuto zemi. :) Hanns G HG-281DPB je dobrá, ViewSonic VG2230wm je dobré (ale jen 22 "). Pokud budete chtít více než 22", které nejsou tyto, můžete také zakoupit HDTV.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| díky I'll check tyto a některé Dells ven. jakékoliv jiné značky, které se opravdu dobrý monitory, mnoho lidí má samsung sleduje, co se jim líbí? |
|
| |||
| |||
| by jeden HD TV je tak dobré, jak kvalitní monitor, nemá někdo znát pro to a nevýhodách použití jednoho namísto monitoru a mělo by to být snadno nastavit? |
|
| |||
| |||
| získat monitoru , Rychlejší reakce a lepší časy res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| některé osvědčené třesku za doláč moniter dle mého názoru je to jeden im SHURE můžete dostat v Británii někde http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 má dobrý kontrastní poměr pro peníze, pokud si dont mysli některé další výdaje http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není 22 "obrazovkou, že já osobně, může upřímně doporučit, ale za 20" to bude Samsung 206bw. A prostě nádherné sledovat, ne ghosting (herní / filmové scény rychle), vysoká barevná škála umožňuje příjemné zobrazování tmavých barevných odstínech, slušné jasu a kontrastu je poměr. Je také dobře postavený a má jemnou estetikou. Je to naprosto stejné rozlišení jako 22 "(1680x1050) jen s menší obrazovkou, což znamená, že pixely jsou menší, že bit, který pomáhá se, mimo jiné, aliasing. Může se také měli přibližně 170 liber nyní. Také Cewy zmíněné Dell. I druhý to. Nikdy neviděl špatný sledovat od Dell dosud. S ohledem na kartě máte bych nedoporučuje získání obrazovce nad 1680x1050. A budete možná muset škálovat obraz stejně při hraní. Ale to záleží na hře budete hrát.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tři monitory | bdadavies | Graphics Cards & Monitory | 5 | 17.listopadu 2009 17:03 |
| 3 monitory Nápověda | YRTNEG | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. Leden 2009 13:57 |
| Použití dvou monitorů | chefjimmy | Graphics Cards & Monitory | 8 | 12. ledna 2009 16:33 |
| Dva monitory pomoci? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. března 2008 16:58 |
| Dva monitory na jednom PC. Je to možné? | marcusallon | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. března 2007 04:06 |
| Thread Nástroje | |
| |